Over Betersport

Wie is Betersport?


Betersport B.V. is 15 jaar dé specialist op het gebied van fitnessapparatuur en sportartikelen voor thuisgebruik. Ons assortiment bestaat uit cardio-apparatuur, krachtapparatuur, overige (kleine) fitnessartikelen, maar ook (buiten)sportartikelen zoals trampolines, boksartikelen en tafeltennistafels. Voor elke prijsklasse en gebruikersniveau bieden we een passend apparaat of artikel. Ook als personal trainer, fysio- of revalidatiepraktijk kun je bij ons terecht voor een passend aanbod. Wij zijn actief in de e-commerce en verzorgen zowel de B2C-verkoop van onze eigen merken Focus Fitness, Senz Sports en Fitbike, als de retail van een aantal andere grote sportmerken.

Betersport werd in 2005 opgericht door Yves Stout. Hij zette zijn loopband te koop op Marktplaats en al snel breidde hij dit uit naar één van de eerste webshops van Nederland! Nu 15 jaar later is Betersport gegroeid tot een team van meer dan 30 gespecialiseerde medewerkers, waaronder bewegingsdeskundigen, productspecialisten en professionals op het gebied van logistiek, sales en marketing.

Betersport onderscheidt zich door de verkoop van eigen, zelfontwikkelde merken - Focus Fitness, FitBike en Senz Sports -, productgerichte informatievoorziening en begeleiding bij het behalen van je persoonlijke doelen. We helpen je niet alleen bij het maken van een juiste keuze, maar willen ook dat jij ná je aankoop je trainingsdoelen kunt bereiken. Dit alles zorgt ervoor dat de klanten Betersport beloond hebben met een reviewcijfer van een 9,2 bij de Feedbackcompany. Het team, onze showroom waar producten getest kunnen worden en het magazijn zijn gevestigd in Panningen.

betersport-panningenWie zijn dan die specialisten?Joep

Joep
Algemeen Directeur


Toon

Toon
Manager


Bryan

Bryan
Hoofd (After)Sales &
Customer Service

Rik

Rik
Sales


Youri

Youri
Sales


Pim

Pim
Sales


Tomas

Tomas
Sales


Marc

Marc
Sales &
Customer Service

Maiko

Maiko
Sales &
Customer Service

Mike

Mike
Sales &
Customer Service

Michelle

Michelle
Customer Service


Ramon

Ramon
Customer Service


Maurice

Maurice
Customer Service


Oskar

Oskar
Aftersales


Jari

Jari
Aftersales


Marc

Marc
Aftersales


Koos

Koos
Service


Maarten

Maarten
Hoofd Logistiek


Wouter

Wouter
Logistiek


Nick

Nick
Logistiek

Niek

Niek
Logistiek


Jort

Jort
Logistiek


Emile

Emile
Logistiek


Thomas

Thomas
Hoofd Marketing &
Development

Judith

Judith
Online Marketing


Femke

Femke
Online Marketing


Ted

Ted
Marketingcommunicatie


Tomas

Tomas
Online Marketing


Gijs

Gijs
Online Marketing


Joost

Joost
Development


Ayman

Ayman
Development


Guy

Guy
Inkoop


Gert

Gert
Categoriemanagement


Bob

Bob
Financiën


Willem

Willem
Financiën


Vacature

Jouw gezicht hier? Bekijk onze vacatures!

10 redenen om voor Betersport te kiezen

  • We helpen je niet alleen bij uitzoeken van het juiste fitnessapparaat, maar willen ook dat jij je (trainings-)doelen bereikt. Exclusief voor Betersport-klanten wordt er daarom een persoonlijk trainingsprogramma samengesteld door een onze bewegingsdeskundigen.
  • Met eigen merken Focus Fitness, FitBike en Senz Sports haal je kwalitatief hoogstaande fitnessapparaten in huis tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
  • Alleen bij Betersport vind je de merken Sole Fitness, Powertec en Body-Solid voor gegarandeerd de laagste prijs
  • Behalve fitnessapparatuur vind je in ons assortiment ook andere sportartikelen, zoals trampolines, tafeltennistafels, boksartikelen en voetbaldoelen.
  • Is het artikel in ons magazijn op voorraad? Dan heb je het morgen al in huis!
  • Bij Betersport kun je de CO2-uitstoot van je bestelling compenseren. Kies je hiervoor, dan doet Betersport daar een extra donatie bovenop.
  • Heb je hulp nodig bij de eindmontage van onze fitnessapparatuur? Geen probleem: tegen kleine vergoeding bouwen wij het cardio-apparaat voor je op.
  • Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er tijdens het transport iets beschadigd raakt of dat er onverhoopt iets kapot gaat tijdens je training. Betersport doet daar niet moeilijk over en stuurt je (binnen de garantieperiode) kosteloos het defecte onderdeel toe.
  • Behalve productkennis hebben wij ook veel kennis van sporten en beweging in het algemeen. We publiceren 'aan de lopende band' interessante artikelen en voorbeeldoefeningen in ons Betersport Magazine.
  • Naast consumenten hebben we al vele fysiotherapeuten, personal trainers, hotels en andere professionele organisaties geholpen bij de inrichting van een mooie fitnessruimte.Wat klanten over ons zeggen


Duidelijk, snel, goed

"Zeer duidelijke site. Nuttige FAQ waardoor alle vragen al beantwoord waren. Uitgebreide betalingsopties en zelf bepalen op welke dag te leveren. Daarnaast een mooie prijs!"

- Ramon

Super service!

"Had binnen de garantie periode een dumbbell defect. Dit doorgegeven en na het invullen van een formulier na een week een nieuwe ontvangen. Super service, duidelijke communicatie. Aanrader!"

- Alex

Ik ben erg blij met de Fitbike

"Ik ben erg blij met de fitbike 2. Hij voldoet aan alle verwachtingen. Blij verrast ben ik met het persoonlijke trainingsprogramma! Ik ben er direct mee aan de slag gegaan. Ga vooral door met de goede dienstverlening!"

- Sonja

Top service!

"Ik had een vraag over mijn recent aangekochte homegym en kreeg binnen het uur een antwoord en oplossing!"

- Philippe
Klantreviews
Betersport scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company