Laat een review achter en maak kans op €50 cashback!

Ben je tevreden over onze service of over het product dat je van ons hebt ontvangen? Dan stellen wij het op prijs als je een review achterlaat op een van de reviewplatformen. Om het voor jou makkelijk te maken, hebben wij alvast de links naar de reviewkanalen voor je klaargezet. Zo kun je zelf bepalen waar jij het liefst je review wilt plaatsen.

Elke maand belonen wij de leukste, beste of meest originele review met €50 cashback. De winnaar wordt via onze Facebookpagina bekend gemaakt.Trusted Shops


Enkele dagen na bestelling ontvang je via Trusted Shops een e-mail met daarin een verzoek om Betersport te beoordelen.Schrijf zelf een review op een van de review platformen

Bol.com


Heb je een bestelling geplaatst via bol.com? Dan krijg je ongeveer een week na ontvangst van je pakketje een e-mail van bol.com met daarin een link naar de pagina waar je een review kunt plaatsen.

Je kunt ook via de website van bol.com het door jou aangeschafte product bekijken en vanuit hier inloggen om een review te schrijven.