Veelgestelde vragen Albert Heijn actie - Trampolines

Heb je een bestelling via Albert Heijn geplaatst?

We krijgen ontzettend veel vragen over de levertijd van alle bestellingen die zijn gedaan via Albert Heijn. We racen door het magazijn om jouw bestelling op tijd bij je thuis te brengen, maar door de enorme drukte zijn sommige bestellingen wat later dan gepland. Sorry daarvoor! De antwoorden op de meeste vragen vind je hieronder:


Albert Heijn bestellingen

Je trampoline wordt tussen de 3 en 5 werkdagen bij je thuisbezorgd. Wanneer wij jouw pakket/pakketten overdragen aan de vervoerder, krijg je een verzendbevestiging van Albert Hijn. Zodra de vervoerder jouw pakket heeft ontvangen én ze weten wanneer ze het bij jou komen bezorgen, ontvang je een Track & Trace code. Via de Track & Trace kun je op de ochtend van levering een tijdvak uitlezen, zodat je in elke geval weet hoe lang je nog moet aftellen totdat je jouw geliefde trampoline in de armen kunt sluiten!

Heb je al een factuur of Track & Trace code gekregen?

Dan is jouw bestelling naar je onderweg. In de ochtend van je levering vind je in de Track & Trace code een tijdvak. Zo weet jij hoe laat we verwachten langs te komen! Nog heel even geduld dus, we staan binnen no-time bij je op de stoep.

Let op! Pinksteren (24 mei) telt niet als werkdag!


In principe ontvang je alle artikelen tegelijk. Dus de trampoline en de accessoires worden in één pakket verzonden en zullen binnen de langst genoemde levertijd bij jou worden bezorgd. Dat betekent dus dat als de trampoline een langere levertijd heeft dan de accessoire die je besteld hebt, je de pakketten ontvangt binnen de levertijd van de trampoline.

Let op: de beschermhoezen kunnen pas later geleverd worden. Deze zullen nagestuurd worden en hebben dus geen invloed op de levertijd van je trampoline en andere accessoires!

Zodra je een bestelling hebt gedaan en wij hebben je bestelling overgedragen aan de vervoerder ontvang je een Track & Trace code. Mocht je later nog een bestelling plaatsen, dan krijg je weer een nieuwe Track & Trace code.


Als je een bestelling hebt gedaan van een trampoline inclusief eventuele accessoires, wordt dit als één geheel verzonden met onze vervoerder Allroad. Heb je alleen een trampolineladder en/of verankeringsset besteld, dan zorgt Transmission of Budbee ervoor dat jouw pakket op de juiste plek belandt.


Geen zorgen! Door de overweldigende drukte bij de bezorgdiensten komt jouw pakketje 1 á 2 dagen later. Heb je na 3 werkdagen nog niks gehoord of is de status niet veranderd? Neem dan even contact met ons op.


Vervelend dat je bestelling niet compleet geleverd is! De oorzaak hiervan kan van meerder factoren afhankelijk zijn. We willen dit graag voor je uitzoeken. Om je zo snel mogelijk te helpen kun je een chat starten met een van onze medewerkers via de live chat. Je kunt ons ook benaderen via het contactformulier.


Zo lang de bestelling nog niet verzonden is, is het mogelijk om de bestelling te annuleren. Dit kan via ons contactformulier of start een chat met een van onze medewerkers om je nóg geholpen te worden. Heb je al een e-mail gehad met een verzendbevestiging of een track en trace code, dan is annuleren helaas niet meer mogelijk. Wil je het product toch niet ontvangen, dan kun je de bestelling aan de deur weigeren of de bestelling retour sturen.


Je kunt je bestelling binnen 30 dagen retourneren via het retourformulier. Dit is gratis en voor niets als je voldoet aan onze retourvoorwaarden. Werkt je trampoline niet hoe het hoort of heb je een beschadiging, dan willen we je uiteraard ook helpen met het repareren van je trampoline. Ga naar onze chat of vul ons contactformulier in, dan helpen we je zo snel als we kunnen.


Vervelend dat de dozen van de trampoline beschadigd zijn aangekomen. Gelukkig zijn onze dozen gemaakt om jouw nieuwe product te beschermen tijdens transport, zelfs wanneer de chauffeur via een hobbelige route bij jou is gekomen. Als de doos beschadigd is, betekent dit niet direct dat het product ook beschadigd is. Wij willen je dan ook vragen om het product even goed te controleren. Tref je beschadigingen aan, dan willen we vragen om foto’s te maken en deze via de live chat met ons te delen om je zo snel mogelijk te helpen. Je kan de foto’s ook via ons contactformulier versturen.


Vervelend dat je een onderdeel van je bestelling mist. Heb je alle dozen ontvangen of mis je wellicht nog 1 doos? Als je alle dozen ontvangen hebt en er ontbreekt een onderdeel, dan willen we je vragen om ons via hetcontactformulier te laten weten welke onderdelen je mist. Om sneller geholpen te worden, kun je ook een chat starten met een van onze medewerkers. We vragen je om vooraf via de handleiding te zoeken welk onderdeel je precies mist.


Vervelend dat de trampoline beschadigd is aangekomen. Wij willen je vragen om foto’s van de beschadigingen te maken en deze via de live chat met ons te delen om je het snelste te kunnen helpen. Je kunt de foto’s ook via ons contactformulier opsturen. Om je sneller te kunnen helpen, willen we je vragen om aan de hand van de handleiding op onze website aan te geven welk onderdeel beschadigd is.


Helaas is het niet mogelijk om bestellingen af te halen. Maar we hebben goed nieuws: bestellingen boven de €40,- bezorgen we gratis bij je thuis!


Het is helaas niet mogelijk om de trampoline rechtstreeks bij ons ruilen. Je kunt een nieuwe bestelling plaatsen bij Albert Heijn voor de juiste maat. De te grote/te kleine trampoline kun je vervolgens aan ons retour sturen. Je kunt je bestelling retourneren via het retourformulier. Lees vooraf ook even onze retourvoorwaarden door!


De Albert Heijn actie betreft een eenmalige op = op actie. Het is niet mogelijk om op een wachtlijst te komen. De producten die via de Albert Heijn actie zijn verkocht, zullen uiteindelijk weer te koop zijn in ons eigen assortiment voor de normale prijs. Wanneer de producten weer op voorraad zijn, is op dit moment nog niet bekend. Zodra wij hier meer over weten, communiceren we dit via onze website.


Helaas is deze actie alleen geldig in Nederland.
Veelgestelde vragen over de J5000 trampoline

Het unieke PESS (Premium Elastic Safety System) is speciaal ontwikkeld door Senz Sports. Doordat er gebruik wordt gemaakt van elastieken in plaats van veren is het niet mogelijk om pijnlijk met de voeten op of tussen de veren te belanden. Daarnaast zorgen de elastieken voor meer veerkracht bij het springen, waardoor je makkelijker hogere sprongen kunt maken! Tot slot is het springoppervlak aan het frame bevestigd door een geweven patroon van elastieken, wat voor extra stevigheid en veiligheid zorgt.


Vanaf januari 2021 is het verplicht om op alle trampolines een veiligheidsnet te plaatsen. De trampoline wordt dus geleverd inclusief veiligheidsnet. De hoogte van de trampolines inclusief veiligheidsnet is 230 cm.


Jazeker! De trampoline kan tegen een spatje regen. Of een wat grotere bui. Kleine sidenote: Als het springdoek nat is, is deze glad. Ons advies is om dan of even te wachten met springen of het springdoek even af te drogen.

Een gratis tip van ons: Laat de trampoline, vooral tijdens de herfst- en wintermaanden, niet aan zijn lot over. Controleer regelmatig of er niet te veel vuil of regen op de trampoline ligt, zet hem vast bij windvlagen en blijf de conditie van je trampoline checken. Dat geldt natuurlijk ook in de lente en zomer. Zo geniet je van nog langer springplezier.


Wil je het meeste uit je trampoline halen? Dan adviseren we om de trampoline ’s winters naar binnen te halen. In de winter wordt er vaak minder gesprongen en als je ‘m dan een kleine, droge winterslaap gunt, gaat ‘ie nog langer mee.

Wanneer het hard waait, is het verstandig om de trampoline in de grond te verankeren. De trampoline op poten kun je verankeren met de trampoline verankeringset. Is er een flinke storm op komst? Dan is opbergen de meest veilige optie. Let op: Stormschade valt niet onder garantie.

Vriest het? Laat de trampoline dan rustig ontdooien. Als de elastieken en springmat opeens moeten uitrekken als ze bevroren zijn, vinden ze dat niet leuk. Grotere kans dat de springmat dan scheurt. En dat willen we natuurlijk niet.


Wanneer het hard waait, is het verstandig om de trampoline in de grond te verankeren. De trampoline op poten kun je verankeren met de trampoline verankeringsset. Is er een flinke storm op komst? Je wilt natuurlijk niet dat je trampoline stuk- of wegwaait! Opbergen is dan de meest veilige optie. Let op: stormschade valt niet onder garantie!


Ons geliefde springtoestel trotseert weer en wind en krijgt heel wat te verduren terwijl hij buiten staat. Het is natuurlijk niet te voorkomen dat er op den duur wat sporen van gebruik en weersinvloeden te zien zijn op het product, maar met onze adviezen hou je de beschermrand langer schoon en fris.

Tip 1: Maak de beschermrand regelmatig schoon met een zachte doek, handwarm (geen heet) water en mild schoonmaakmiddel als nodig. Spoel de rand goed af om alle restjes schoonmaakmiddel ook weer te verwijderen. Zo voorkom je blijvende vlekken, schimmels of ‘het weer’ en blijft jouw trampoline de glimmende eyecatcher van je tuin. Gebruik je de beschermrand even niet? Maak ‘m dan goed droog en schoon en berg ‘m op een droog plekje op.

Tip 2: Houd de beschermrand zo droog mogelijk. De beschermrand is natuurlijk gemaakt voor buitengebruik en kan ook zeker tegen vocht en water, maar langere natte periodes zorgen ervoor dat chemische componenten die het materiaal soepel houden sneller uit het materiaal kunnen verdwijnen, waardoor de beschermrand eerder oud wordt en harder/stugger gaat aanvoelen. Een beschermrand die lange periodes nat is geweest zal eerder hard en oud aanvoelen dan een beschermrand die altijd droog is geweest. Geef je beschermrand een lang leven, en droog ‘m zo nu en dan eens na een goed plensbui.

Tip 3: Gebruik een afdekhoes voor de trampoline alleen voor kortere periodes. De afdekhoes is bedoeld om de trampoline vrij te houden van bijvoorbeeld takjes en bladeren, maar kan wel water doorlaten. Als er een plas water ontstaat op de beschermhoes, laat de hoes op het springvlak wat water door om te voorkomen dat het verzamelde water het springdoek indrukt. Wanneer de afdekhoes voor een vrij lange periode achter elkaar gebruikt wordt, dan bestaat het risico op het ontwikkelen van vlekken op de beschermrand door schimmelvorming. Ons advies is om de afdekhoes maximaal enkele weken achter elkaar te gebruiken en bijvoorbeeld niet voor het overbruggen van de winterperiode van enkele maanden.


We geven 2 jaar garantie op het frame en laswerk. Verder zit er 1 jaar garantie op het veiligheidsnet, veiligheidsrand, de springmat en de elastieken.

Let op: stormschade valt niet onder garantie!


Hoe meer kinderen, hoe meer kans op ongelukken. Voor de veiligheid adviseren we daarom om slechts 1 tegelijkertijd op de trampoline te laten springen. Gezien het maximale springgewicht kunnen er natuurlijk meerdere kinderen tegelijk op de trampoline. Voor de trampoline van 244 cm geldt een maximaal belastbaar gewicht van 50 kg, voor de trampolines van 305 cm en 366 cm geldt een maximaal belastbaar gewicht van 150 kg.


De trampoline wordt in doos bij je geleverd. Maar gelukkig hebben we speciaal voor jou een handleiding die jou helpt in het opbouwen. Appeltje, eitje!

Of bekijk gewoon onze handige instructievideo:


Nee hoor, een trampoline opzetten is niet moeilijk. Maak er wat tijd voor vrij (met z'n tweetjes gaat het sneller) en volg de duidelijke montage-instructie die bij de trampoline wordt geleverd of bekijk hieronder onze montagevideo:


De maat (diameter) van de trampoline wordt altijd gemeten van buitenkant frame tot buitenkant frame. De diameter van het springoppervlak is dus altijd iets kleiner.


We adviseren om de trampoline niet op een harde ondergrond (steen of tegels) te plaatsen. De trampoline kan het beste op gras of kunstgras geplaatst worden.


Een ladder wordt niet standaard meegeleverd, maar is optionleel aan te schaffen.


Het antwoord is heel simpel: nee, dat gaat helaas niet. Wil je de beschermhoes om de trampoline doen? Dan moet eerst het veiligheidsnet gedemonteerd worden. Mocht je de beschermhoes om de trampoline willen doen moet het veiligheidsnet eerst gedemonteerd worden. Daarom is het aan te raden om de beschermhoes alleen te gebruiken wanneer er langdurig niet gesprongen wordt.Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.

Klantreviews
Betersport scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company