Medewerker Customer Service Technische Support

Voor uitbreiding van de service-afdeling van Betersport zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker Technische Support. Ben jij deze enthousiaste medewerker die van aanpakken weet en onze klanten vriendelijk helpt bij alle vragen? Dan zoeken wij jou!


Hoe ziet je dag eruit?

Rond de klok van 08:30 uur loop je ons kantoor in Panningen binnen. Uiteraard is het eerst tijd voor een lekkere bak koffie of een kopje thee. Daarna start je jouw eigen werkplaats op en wens je jouw energieke en ambitieuze medecollega’s goedemorgen.

De telefoon gaat. Je neemt direct op en begroet de klant vriendelijk. De klant geeft aan dat de loopband die hij gisteren heeft ontvangen, niets doet nadat deze volledig geïnstalleerd is. Aan jou de taak om uit te zoeken wat nu precies het probleem is en hoe dit opgelost kan worden. Je geeft aan dat jij er voor gaat zorgen dat hij zo snel mogelijk gebruik kan maken van het toestel. De klant heeft al snel in de gaten dat hij de juiste persoon aan telefoon heeft om dit klusje te klaren en is daardoor bereid te ondersteunen waar dit mogelijk is. Na 10 minuten is het probleem verholpen en heb je een klant blij gemaakt.

Na dit telefoontje open je jouw mailbox. Er staan een aantal tickets aan jou toegewezen omdat jij de expertise hebt om deze klanten verder te helpen. Snel scan je de openstaande mails en zie je een klantvraag over een defecte crosstrainer. Je bekijkt het filmpje en ziet met jouw technische kennis dat het defecte onderdeel een lagertje moet zijn. In je antwoord leg je de klant uit dat de oplossing eenvoudig te realiseren is. Stap voor stap help je de klant naar het repareren van zijn crosstrainer zodat hij weer kan gaan sporten. Weer een klant blij gemaakt met jouw service!

In de pauze ga je een frisse neus halen met je medecollega’s of daag je iemand uit voor een potje tafelvoetbal of FIFA. De dag vliegt voorbij en in de middag merk je dat er veel vragen zijn geweest over een defecte adapter van een bepaald type hometrainer. Dit valt je direct op en je duikt er even dieper in. Het blijkt dat dit probleem de laatste dagen vaker is voorgevallen en je schakelt direct met de leverancier. Zij gaan achter dit probleem aan en zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Door jouw oplettendheid zal dit probleem in de toekomst niet meer terug komen!

Als medewerker van de technische dienst schakel jij met diverse afdelingen om snel en efficiënt tot goede oplossingen te komen. Of het nu het inschakelen van de monteur is, het overleggen met de inkoopafdeling of het helpen van medewerkers van de customer service bij een klantvraag. Niets gaat boven jouw pet en je bent onderdeel van het team wat als vraagbaak fungeert op gebied van technische kennis.


Wie ben jij:

Je hebt technisch inzicht waarmee je je niet afvraagt óf een probleem verholpen kan worden, maar op welke manier. Onderdelen als een lager, printplaat, aandrijfrol en veercassette klinken jou dan ook niet vreemd in de oren.

Je bent klantgericht en hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als in digitale communicatie. Daarnaast kun jij je inleven in de situatie van de klant en kun je snel schakelen om het probleem van de klant te verhelpen.

Je bent enthousiast, behulpzaam en proactief. Daarnaast pak je graag verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat onze klanten met een positief gevoel een Betersport terugdenken.


customer service Betersport

Wie wij zijn:

Wij zijn Betersport, ruim 15 jaar online aanbieder van vele sportartikelen. Wij geloven dat elke (thuis)sporter zijn of haar persoonlijke doelen kan halen met de juiste materialen en een steuntje in de rug door persoonlijke gebruiks- en trainingstips. Want persoonlijke doelen heeft iedereen, zelfs als je denkt dat je er (nog) geen hebt. Met onze unieke, eigen merken hebben wij zelf de touwtjes in handen als het gaat om design en kwaliteit. En dan hebben we het niet over battle ropes of springtouwen, maar over de figuurlijke touwtjes. Je kent ze wel. Daarmee blijven we werken aan een uitgebreid en gevarieerd assortiment voor sporters van verschillende niveaus, met verschillende wensen en met een verschillend budget. We willen niet opscheppen, maar we hebben écht voor ieder wat wils.

Ons hechte en jonge Betersport team bestaat uit ambitieuze professionals. We durven iedere dag uitdagende keuzes te maken om het beste uit de markt en elkaar te halen. Wanneer we weer mogen, drinken we vaak op vrijdag een biertje of glaasje wijn om het weekend in te luiden!


Wat bieden wij:

 • Een contract op fulltime basis (maandag t/m vrijdag) met uitzicht op een vast contract
 • Flexibele werktijden
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Salaris afhankelijk van leeftijd, opleidingsniveau en opgedane werkervaringen
 • Aanschaf van al onze items tegen inkoopprijs (voor al je goede voornemens)
 • Collectieve pensioenregeling en reiskostenvergoeding vanaf een afstand van 10km
 • 25 vakantiedagen waarin we je helemaal met rust laten
 • Mogelijkheid tot eindejaarbonus
 • Een gezellige werksfeer met jonge collega’s waarmee we - zodra de omstandigheden het weer toelaten - iedere vrijdag afsluiten met een glaasje wijn of een flesje bier.

Wat wij van jou vragen:

 • Minimaal een diploma mbo niveau 4
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent service- en oplossingsgericht en denkt graag mee
 • Je neemt zelfstandig beslissingen en neemt verantwoordelijkheid
 • Je hebt het vermogen om technisch met klanten mee te denken

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature of wil je graag meer weten? Stuur dan je CV naar Bryan Reinders (bryan@betersport.nl). Hopelijk zien we je dan snel bij ons op kantoor in Panningen!