Vacature Meewerkend Voorman

Wil jij werken voor een groeiend en dynamisch e-commerce bedrijf en heb jij de drive om jezelf en Betersport iedere dag verbeteren? Dan zoeken wij jou!
Magazijn

Hoe ziet je dag eruit?

Rond de klok van 08:30 loop je ons kantoor in Panningen binnen. Uiteraard is het eerst tijd voor een lekkere bak koffie of een kopje thee. Daarna start je jouw eigen werkplaats op en wens je jouw energieke en ambitieuze medecollega’s een goedemorgen.

Vandaag wordt een drukke dag! Het is maandag dus we hebben veel orders te verwerken voor onze klanten die in het weekend hebben besteld. Daarnaast verwachten we om 10:00 een container binnen te krijgen en van onze inkoper heb je gehoord dat we ook inkomende goederen van onze Europese leveranciers krijgen. Geen probleem denk jij en je bespreekt samen met onze hoofd logistiek de te verdelen taken van onze magazijnmedewerkers. Samen met je logistieke collega’s duiken jullie het proces met als doel zo veel mogelijk Betersport klanten tevreden te maken met hun bestelling.

Rond het middaguur heb je de situatie alweer aardig onder controle. Eerst even een frisse neus halen met je medecollega’s of een potje tafelvoetbal of tafeltennis spelen. Daarna open je jouw mailbox en ons ERP systeem om te kijken of er nog inkomende of uitgaande goederen bij zijn gekomen waar je rekening mee moet houden.

Je loopt door het magazijn en net als de laatste paar dagen valt het je op dat het magazijn er wat rommelig bij ligt, om vervolgens ook te ontdekken dat enkele orders niet gepickt zijn volgens leverpropositie. Het wordt tijd dit weer op orde te krijgen. Je roept de logistieke collega’s bij elkaar en doet je verhaal. De mouwen worden opgestroopt en met zijn allen wordt dit opgepakt.

Vervolgens neem je een kijkje in de planning voor alle inkomende goederen. Komende donderdag moeten er meerdere trucks gelost worden en op woensdag staat er nog niets gepland staat. Je schakelt even met hoofd logistiek, inkopers en de leveranciers om te kijken of er enkele leveringen verschoven kunnen worden met als resultaat een betere verdeling. Tevens merk je op dat je woensdag beter op onze locatie in Venlo aanwezig kunt zijn om mee trailers te lossen en orders te picken, geen probleem voor jou natuurlijk.

Aan het einde van de dag komen er nieuwe items binnen die we nog niet eerder verkocht hebben en dit betekent dat er picklocaties veranderd moeten worden. Geen probleem voor jou natuurlijk! Je was namelijk toch al van mening dat er enkele picklocaties verplaatst moesten worden om efficiënter om te gaan met de ruimte. Direct ga je aan de slag op het magazijn anders vorm te geven. De items die je aanpast in locatie geef je direct de nieuwe locatie mee. Je kijkt op je horloge en ziet dat het alweer 17:00 is. De eerste dag van de week zit er alweer op!

Wie ben jij?

Je bent een proactieve duizendpoot met een hands-on mentaliteit en je bezit goede communicatieve vaardigheden. Door jouw enthousiasme neem je het team in samenwerking met onze hoofd logistiek op sleeptouw en door je coachende en ondersteunende (meewerkende) manier van leidinggeven wordt er op de werkvloer gestructureerd gewerkt en flink doorgepakt. Daarnaast heb je de drive om onze organisatie iedere dag te verbeteren om Betersport naar een volgend niveau te tillen.

Je overlegt veel met onze hoofd logistiek om samen de verantwoordelijkheden rondom de magazijnen te dragen. Het is daarom voor jou een vanzelfsprekendheid dat alle items voorzien zijn van labels, dat picklocaties duidelijk zijn en dat het magazijn overzichtelijk en dynamisch wordt ingedeeld.

Wie wij zijn?

Wij zijn Betersport, ruim 15 jaar online aanbieder van vele sportartikelen. Wij geloven dat elke (thuis)sporter zijn of haar persoonlijke doelen kan halen met de juiste materialen en een steuntje in de rug door persoonlijke gebruiks- en trainingstips. Want persoonlijke doelen heeft iedereen, zelfs als je denkt dat je er (nog) geen hebt. Met onze unieke, eigen merken hebben wij zelf de touwtjes in handen als het gaat om design en kwaliteit. En dan hebben we het niet over battle ropes of springtouwen, maar over de figuurlijke touwtjes. Je kent ze wel. Daarmee blijven we werken aan een uitgebreid en gevarieerd assortiment voor sporters van verschillende niveaus, met verschillende wensen en met een verschillend budget. We willen niet opscheppen, maar we hebben écht voor ieder wat wils.

Ons hechte en jonge Betersport team bestaat uit ambitieuze professionals. We durven iedere dag uitdagende keuzes te maken om het beste uit de markt en elkaar te halen. Wanneer we weer mogen, drinken we vaak op vrijdag een biertje of glaasje wijn om het weekend in te luiden!

Wat bieden wij?

 • Een contract op fulltime basis (maandag t/m vrijdag)
 • Wij hanteren uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Salaris is afhankelijk van leeftijd, opleidingsniveau en opgedane werkervaringen
 • Aanschaf van al onze items tegen inkoopprijs (voor al je goede voornemens)
 • Collectieve pensioenregeling, reiskostenvergoeding vanaf een afstand van 10km
 • 25 vakantiedagen waarin we je helemaal met rust laten
 • Mogelijkheid tot eindejaarbonus
 • Uitzicht op een vast dienstverband
 • Een gezellige werksfeer met jonge collega’s waarmee we iedere vrijdag afsluiten met een glaasje wijn of een flesje bier.

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal een diploma mbo 4 werk- en denkniveau
 • Ervaring in de logistiek en de werkprocessen
 • Ervaring in een logistieke B2C (e-commerce) omgeving is een pré
 • Ervaring in een leidinggevende positie
 • Een echte teamplayer met de drive om te verbeteren
 • Iemand die niet schroomt om ook de handen uit de mouwen te steken

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature of wil je graag meer weten? Reageer dan snel op deze vacature en stuur je CV en motivatie naar Joep van de Ven (joep@betersport.nl). Hopelijk zien we je dan snel bij ons op kantoor in Panningen!