Vacature Backend Developer Magento 2 - PWA

Voor uitbreiding van onze developmentafdeling van Betersport zijn wij op zoek naar een nieuwe Backend Magento Developer. Ben jij de droomkandidaat die wij zoeken?


Hoe ziet je dag eruit?

Tussen 08:00 en 09:00 loop je ons kantoor binnen in Panningen. Uiteraard is het eerst tijd voor een lekkere bak koffie of een kopje thee. Daarna start je jouw eigen werkplek op en wens je jouw energieke en ambitieuze medecollega’s goedemorgen. Nu je opgestart bent is het tijd om aan de slag te gaan. Betersport is volop in ontwikkeling van een nieuwe webshop op het Magento 2 platform. Tijd om die supervette ideeën om te zetten in werkelijkheid!

Zo moeten er GraphQL end-points gebouwd worden om functionaliteiten beschikbaar te maken in onze PWA store-front. Verder zijn er ook nog veel andere ontwikkelingen zoals backend functionaliteiten voor orderafhandeling, het weergeven van de juiste informatie bij producten, tot aan koppelingen met externe systemen van derde partijen.

Je gaat nu beginnen aan de module die er voor gaat zorgen dat het klantaccount uitgebreid gaat worden met de juiste levertijden en track and trace gegevens van de order. Hiervoor ga je eerst in kaart brengen welke ingrijpende wijzigen dit tot gevolg kan hebben en hoeveel tijd je hiermee denkt bezig te zijn. Na de eerste schets bedenk je dat het eerst maar eens tijd is voor een pauze en je daagt een van je medecollega’s uit voor een potje tafelvoetbal of darts.

Na de pauze ga je door met de ontwikkelen en merk je dat enkele nice-to-haves zorgen voor meer snelheidsverlies dan je lief is. Omdat jij de snelheid van de webshop bewaakt, geef je dit aan bij de marketingafdeling. Uiteraard compleet met enkele aanbevelingen of noodzakelijke aanpassingen. Samen komen jullie tot een oplossing waarmee je weer aan de slag kunt. Tussendoor komt er een vraag van je collega of je even mee wilt sparren over een nieuw te ontwikkelen klantaccount. Dit doe je uiteraard graag want nieuwe ideeën uitdenken, daar hou je van!

Later op de dag heb je nog wat tijd ingeruimd voor het testen van je ontwikkelde functionaliteiten. Om betrouwbare tests te schrijven, neem je uitgebreid de tijd om alle scenario’s uit te denken, met als doel het signaleren en oplossen van eventuele fouten. Als de tests allemaal positief zijn kunnen de ontwikkelde onderdelen naar de productieomgeving via versiebeheer middels GIT. De dag is voorbij gevlogen en met een glimlach ga je terug richting huis. Weer wat mooie functionaliteit ontwikkeld die onze website heeft verbeterd!


Wie ben je?

Je bent niet compleet nieuw in development maar hoeft ook geen jarenlange ervaring te hebben. Je weet wat je kunt en vooral ook wat je niet kunt. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en vind het leuk om in een jong, doelgericht en energiek team te werken. Je krijg energie van ontwikkelen en verantwoordelijkheid nemen voor je taken.

Het ontwikkelen van code doe je zelf het liefst op een overzichtelijke en vooral toekomstbestendige manier. Denk hierbij een goede structuur, toekomst-bestendigheid, leesbaarheid, en veel opmerkingen. Is je eindresultaat eigenlijk nét niet wat je voor ogen had? Dan durf jij dit aan te geven en ga je er nog even voor zitten om het met een goed gevoel af te ronden!


Wie wij zijn?

Wij zijn Betersport, ruim 15 jaar dé specialist op het gebied van fitnessapparatuur en sportartikelen voor thuisgebruik. Ons assortiment bestaat uit cardio-apparatuur, krachtapparatuur, overige (kleine) fitnessartikelen, maar ook (buiten)sportartikelen zoals trampolines en tafeltennistafels. Voor elke prijsklasse en gebruikersniveau bieden we een passend apparaat of artikel. Wij zijn actief in de e-commerce en verzorgen zowel de B2C-verkoop van onze eigen merken Focus Fitness, Senz Sports en Fitbike, als de retail van een aantal andere grote sportmerken.

We groeien hard waardoor jouw functie een toevoeging is op ons huidige personeelsbestand. Bij goed functioneren gaan we dan ook graag voor lange tijd met elkaar door waardoor je onderdeel wordt van ons hechte Betersport team. Ons jonge team staat bekend om de prettige werksfeer en staat altijd open voor een goede grap. Daarnaast zijn we als team ontzettend ambitieus en echte winnaars.


Wat vragen wij van jou?

 • HBO werk- en denkniveau in de richting van IT
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met PHP (frameworks/OOP)
 • Kennis van HTML, CSS, JavaScript
 • Ervaring met Magento 1 of 2 is een pré
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • In staat zelfstandig te werken en beslissingen te nemen
 • Schrijft overzichtelijke, uitbreidbare, hoogwaardige kwaliteit code, die toekomstbestendig is
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in spraak en schrift)
 • Je kan goed prioriteiten stellen en taken inplannen

Hoofd tech stack: PHP (Magento 2), HTML, CSS, JavaScript (React.js), API’s (GraphQL), MySQL


Wat bieden wij?

 • Een contract op fulltime basis (maandag t/m vrijdag) met uitzicht op een vast contract
 • Wij hanteren uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een nieuwe MacBook
 • Salaris is afhankelijk van leeftijd, opleidingsniveau en opgedane werkervaringen
 • Aanschaf van al onze items tegen inkoopprijs (voor al je goede voornemens)
 • Collectieve pensioenregeling, reiskostenvergoeding vanaf een afstand van 10km
 • 25 vakantiedagen waarin we je helemaal met rust laten
 • Mogelijkheid tot eindejaarbonus
 • Een gezellige werksfeer met jonge collega’s waarmee we iedere vrijdag afsluiten met een glaasje wijn of een flesje bier

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature of wil je graag meer weten? Stuur dan je CV naar Thomas Evers (thomas@betersport.nl). Hopelijk zien we je snel bij ons op kantoor in Panningen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.