Vacature Customer Service

Nieuw nieuw nieuw! Voor verdere uitbreiding van onze customer service afdeling van onze webshop Betersport.nl zijn wij op zoek naar een nieuwe klantgerichte en ambitieuze collega. Ben jij deze enthousiaste medewerker die van aanpakken weet en onze klanten vriendelijk helpt bij alle vragen? Dan zoeken wij jou!

customer service Betersport


Hoe ziet je dag eruit?

Rond de klok van 08:30 uur loop je ons kantoor in Panningen binnen. Uiteraard is het eerst tijd voor een lekkere bak koffie of een kopje thee. Daarna start je jouw eigen werkplek op en wens je jouw energieke en ambitieuze medecollega’s goedemorgen.

De telefoon gaat. Je neemt direct op en begroet onze klant vriendelijk. Ze geeft aan dat ze in de track & trace nog niet kan zien hoe laat haar trampoline geleverd gaat worden. Geen probleem denk jij en kijkt even met haar mee in onze systemen. Daar zie je dat het pakket dezelfde middag tussen 14:00 en 16:00 wordt geleverd. Direct geef je haar de juiste terugkoppeling en wenst haar veel plezier met haar bestelling.

Na dit telefoontje open je jouw mailbox. Er staan een aantal tickets aan jou toegewezen omdat jij de expertise hebt om deze klanten verder te helpen. Snel scan je de openstaande mails en zie je een klantvraag over de werking van één van onze crosstrainers. Uiteraard kun jij onze klant precies uitleggen op welke manier hij deze het beste kan gebruiken. Weer een klant tevreden gemaakt met jouw service!

In de pauze ga je een frisse neus halen met je medecollega’s of daag je iemand uit voor een potje tafeltennis. De dag vliegt voorbij en op het laatst van de dag merk je dat er veel vragen zijn geweest over de beschikbaarheid van een bepaalde dumbbell. Dat is raar denk jij en je schakelt direct even met onze inkoper. Samen met hem stel bekijk je de mogelijkheden, beantwoord je de klantvragen en pas je onze website aan met de nieuwste informatie.


Wie ben jij?

Je bent klantgericht en hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als in digitale communicatie. Daarnaast kun jij je inleven in de situatie van de klant en kun je snel schakelen om het probleem van de klant te verhelpen.

Je bent enthousiast, behulpzaam en proactief. Daarnaast pak je graag verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat onze klanten met een positief gevoel een Betersport terugdenken.


Wie wij zijn?

Wij zijn Betersport, ruim 15 jaar dé specialist op het gebied van fitnessapparatuur en sportartikelen voor thuisgebruik. Ons assortiment bestaat uit cardio-apparatuur, krachtapparatuur, overige (kleine) fitnessartikelen, maar ook (buiten)sportartikelen zoals trampolines en tafeltennistafels. Voor elke prijsklasse en gebruikersniveau bieden we een passend apparaat of artikel. Wij zijn actief in de e-commerce en verzorgen zowel de D2C-verkoop van onze eigen merken Focus Fitness, Senz Sports en Fitbike, als de retail van een aantal andere grote sportmerken.

We groeien hard waardoor jouw functie een toevoeging is op ons huidige personeelsbestand. Bij goed functioneren gaan we dan ook graag voor lange tijd met elkaar door waardoor je onderdeel wordt van ons hechte Betersport team. Ons jonge team staat bekend om de prettige werksfeer en staat altijd open voor een goede grap. Daarnaast zijn we als team ontzettend ambitieus en echte winnaars.


Wat bieden wij?

 • Een contract op fulltime basis (maandag t/m vrijdag) met uitzicht op een vast contract
 • Wij hanteren uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Salaris is afhankelijk van leeftijd, opleidingsniveau en opgedane werkervaringen
 • Aanschaf van al onze items tegen inkoopprijs (voor al je goede voornemens)
 • Collectieve pensioenregeling, reiskostenvergoeding vanaf een afstand van 10km
 • 25 vakantiedagen waarin we je helemaal met rust laten
 • Mogelijkheid tot eindejaarbonus
 • Een gezellige werksfeer met jonge collega’s waarmee we iedere vrijdag afsluiten met een glaasje wijn of een flesje bier.

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal een diploma mbo niveau 4
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent service- en oplossingsgericht en denkt graag mee
 • Je neemt zelfstandig beslissingen en neemt verantwoordelijkheid
 • Je hebt een groot empathisch vermogen en kunt je inleven in de klant
 • Commerciële ervaring is een pre

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature of wil je graag meer weten? Stuur dan je CV naar Bryan Reinders (bryan@betersport.nl). Hopelijk zien we je snel bij ons op kantoor in Panningen!