1. Merk: NAMEDSPORT
Type Sportvoeding
 1. Sportsupplement (5)
 2. Sportgel (5)
 3. Energy Shot (4)
 4. Energiereep (2)
 5. Eiwitreep (6)
 6. Eiwitshake (3)
 7. Sportdrank (7)
Gebruik van de sportvoeding
 1. Voor het sporten (23)
 2. Tijdens het sporten (11)
 3. Na het sporten (19)
Prijs
 1. € 0,00 tot € 9,99 (15)
 2. € 10,00 tot € 24,99 (9)
 3. € 25,00 tot € 49,99 (5)
 4. € 50,00 tot € 99,99 (3)
Merk
 1. Senz Sports (17)
 2. NAMEDSPORT (32)
 3. Eurosport Nutrition (11)
 4. SiS (15)
Klantreviews
Betersport scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company
Filters
 1. Merk: NAMEDSPORT
Type Sportvoeding
 1. Sportsupplement (5)
 2. Sportgel (5)
 3. Energy Shot (4)
 4. Energiereep (2)
 5. Eiwitreep (6)
 6. Eiwitshake (3)
 7. Sportdrank (7)
Gebruik van de sportvoeding
 1. Voor het sporten (23)
 2. Tijdens het sporten (11)
 3. Na het sporten (19)
Prijs
 1. € 0,00 tot € 9,99 (15)
 2. € 10,00 tot € 24,99 (9)
 3. € 25,00 tot € 49,99 (5)
 4. € 50,00 tot € 99,99 (3)
Merk
 1. Senz Sports (17)
 2. NAMEDSPORT (32)
 3. Eurosport Nutrition (11)
 4. SiS (15)
Klantreviews
Betersport scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company

NAMEDSPORT Sportvoeding

Namedsport

Namedsport sportvoeding is gemaakt voor sporters die nog meer uit hun prestaties willen halen. De sportvoeding van Namedsport helpt sporters om hun tekort aan voedingsmiddelen of verloren energie snel aan te vullen, zowel voorafgaand, tijdens als na afloop van workout of sportieve prestatie.

Het assortiment van Named sport bestaat uit energierepen, proteïnebars, eiwitshakes, sportgels, energyshots, supplementen en sportdranken.

Klik hier voor de volledige beschrijving
Beschrijving

Namedsport

Namedsport sportvoeding is gemaakt voor sporters die nog meer uit hun prestaties willen halen. De sportvoeding van Namedsport helpt sporters om hun tekort aan voedingsmiddelen of verloren energie snel aan te vullen, zowel voorafgaand, tijdens als na afloop van workout of sportieve prestatie.

Het assortiment van Named sport bestaat uit energierepen, proteïnebars, eiwitshakes, sportgels, energyshots, supplementen en sportdranken.

Voor wie is sportvoeding bedoeld?

Sporters die dagelijks bezig zijn met hun lichaam en intensief sporten, hebben belang bij goede voeding. De juiste voeding in de vorm van voedingssupplementen of sportvoeding is aan te raden aan intensieve sporters, maar ook aan mensen die fit en gezond willen leven. Sportvoeding is er in allerlei soorten. Zo is er sportvoeding die zorgt voor meer energie, betere prestaties, meer spiermassa of sneller herstel van spieren. Welke voeding je nodig hebt, hangt af van de doelen die je wilt realiseren. Betersport biedt een breed assortiment sportvoeding.


Welke soorten sportvoeding zijn er?

Er zijn verschillende soorten sportvoeding. De meest bekende voedingssupplementen zijn: eiwitten, creatine, sportdranken, energyshots en -repen, BCAA's en sportsupplementen.


Eiwitten

Whey eiwit of wei eiwit is in de sportwereld met afstand de meest gebruikte eiwitbron. Dit komt namelijk door de zeer snelle en volledige opname door het lichaam en de gemakkelijke verteerbaarheid. Eiwitten zijn belangrijk om het spierherstel te bevorderen. Wanneer je aan het sporten bent, ontstaan er hele kleine scheurtjes in je spieren. Deze scheurtjes zijn helemaal niet erg, je lichaam herstelt ze en doet daar ook nog een schepje bovenop. Dit proces zorgt ervoor dat je spieren sterker en groter worden. Hoe sneller dit proces verloopt, des te meer profijt je hebt van jouw training. De juiste hoeveelheid eiwitten zorgen ervoor dat dit proces op een goede manier verloopt. In ons sportvoeding assortiment vind je onder andere eiwitshakes en proteïnerepen. Voordat je besluit eiwit-supplementen te kopen, moet je goed uitbalanceren hoeveel gram eiwit je per dag consumeert en hoeveel je extra nodig hebt door middel van supplementen, want eiwitten komen namelijk ook voor in natuurlijke voeding zoals melk, vlees, kaas en eieren. Om hierachter te komen is het aan te raden contact op te nemen met een voedingsspecialist.


Lees ook: Wat is de beste tijd om een eiwitshake te nemen?.


Creatine

Voordat je overgaat tot het kopen van creatine is het goed om te weten wat de functie van creatine in het lichaam is. Creatine speelt een rol in de vorming van energie die nodig is voor alle fysieke handelingen. Creatine is een lichaamseigen stof, welke als supplement kan worden ingenomen. Als je extra creatine inneemt in de vorm van supplementen, kun je een aantal seconden toevoegen aan het trainen in deze zogenoemde fosfaatpoel. Het voordeel hiervan is dat de spieren minder snel verzuren, waardoor jouw sportprestatie aanzienlijk verhoogd kan worden. Voordat je besluit creatine-supplementen te kopen, moet je goed uitbalanceren hoe jouw lichaam hierop reageert en hoe lang je deze mag innemen. Om hierachter te komen is het aan te raden contact op te nemen met een voedingsspecialist.

De bestverkochte creatine uit ons assortiment van sportvoeding is de 100% creatine van Namedsport.


Sportdrank

Sportdrank is een dorstlessende drank met een hoog gehalte aan suikers. Sportdrank is ontwikkeld om sporters tijdens en na de inspanning te helpen om verloren vocht en energie zo snel mogelijk aan te vullen. Tijdens duursporten wordt sportdrank vaak gebruikt tijdens de training of wedstrijd om het lichaam met suikers te voorzien van nieuwe energie.

Bekijk hier » alle sportdranken


Energyrepen, -gels en -shots

Energierepen, -gels en -shots zijn er om voorafgaand of tijdens de training of wedstrijd in te nemen. Deze typen sportvoeding zorgen direct voor energie zodat je je prestaties kunt verlengen. Energierepen bestaan voornamelijk uit koolhydraten, aangevuld met bijvoorbeeld vitaminen en kunnen bij voorkeur gebruikt worden voorafgaand aan een training of (langdurige) inspanning. Energiegels of sportgels en energy shots zijn voornamelijk bedoeld om in te nemen tijdens duursporten. Door de vloeibare substantie hoef je niet te kauwen en zal je lichaam dit sneller verteren en omzetten naar nieuwe energie. Daarnaast bestaan gels en shots over verschillende soorten koolhydraten die elk een andere opnameduur in het lichaam hebben. Hierdoor wordt je lichaam voor een langere periode voorzien van nieuwe energie.

Bekijk hier » alle energierepen energieshots en sportgels


BCAA’s

BCAA’s (Branched Chain Amino Acid) is een aminozuur dat direct in het bloed opgenomen wordt. Zodra deze in het bloed is opgenomen, wordt het direct door de spieren gebruikt. BCAA’s beschikken ruwweg over 70% van jouw lichaamsbehoefte aan stikstof. Zonder voldoende BCAA’s in je lichaam, worden de huidige BCAA’s uit je spiervoorraad gebruikt. Dit zorgt er in dat geval juist voor dat spieren afgebroken worden. Wanneer je af gaat vallen, zorg dan dat je voldoende BCAA’s in je spieren hebt. Dit zorgt er namelijk voor dat je spiermassa niet als eerste wordt afgebroken maar jouw vetmassa. Voordat je besluit BCAA’s te kopen is het aan te raden om met een voedingsspecialist te overleggen welke hoeveelheden nodig zijn en hoeveel van deze aminozuren je in dient te nemen.

De bestverkochte BCA:A's uit ons assortiment zijn BCAA Advanced en BCAA 4:1:1.


Sportsupplementen

De meest bekende sportsupplementen zijn BCAA's en creatine, welke hierboven al besproken. Daarnaast bestaan er diverse sportsupplementen die specifiek gericht zijn op een trainingsdoel, bijvoorbeeld afvallen, vetverbranden of juist bodybuilding. Daarnaast zijn er algemene voedingssupplementen ter aanvulling op een normaal en gezond dieet, zoals de Namedsport Omega Double plus tabletten.


Wat zijn de voordelen van het gebruik van sportvoeding?

Er zitten zowel voordelen als nadelen aan het gebruik van sportvoeding. Dit is uiteraard afhankelijk van hetgeen dat je gebruikt, waarvoor je dit gebruikt en de hoeveelheid. In deze alinea benoemen we kort de voordelen. De nadelen lees je in het volgende stuk.

 • Wanneer je wil aankomen en in de zogenoemde “bulk-fase” zit, is het met voedingssupplementen of sportvoeding gemakkelijker om aan jouw gewenste calorieën per dag te komen. Het is namelijk lastig zo veel calorieën enkel uit voeding te halen
 • Snellere spieropbouw door middel van eiwitten, creatine en proteïnebars
 • Snelle vetverbranding en het verminderen van het hongergevoel door middel van fat-burners
 • Meer energie door zowel creatine als sportdrank, energierepen, -gels en -shots
 • Vermindering van de afbraak van spiermassa door BCAA’s.

Zitten er nadelen aan het gebruik van sportvoeding?

Naast de voordelen van het gebruik van sportvoeding, zijn er ook nadelen aanwezig. Het is uiteraard per individu afhankelijk wat de voor- en nadelen zijn:

 • Ieder persoon reageert anders op cafeïne in zowel fat-burners als in pre-workouts
 • Te veel eiwitten kunnen er juist voor zorgen dat je aankomt in vetmassa
 • Energy shots, energierepen en sportdranken zitten boordevol (snelle) koolhydraten voor snelle opname in het lichaam en directe energie. Wanneer je deze energie niet gebruikt of nodig hebt kan dit leiden tot gewichtstoename.
 • Gewenning van voedingssupplementen kan leiden tot het immuun worden van de natuurlijke voedingsstoffen.

Populaire merken: SiS Sportvoeding | Eurosport Nutrition | Namedsport Sportvoeding | Senz Sports sportvoeding


Sportvoeding kopen?

Welke sportvoeding je het beste kunt kopen, hangt dus af van jouw trainingsdoel en je huidige voedingspatroon. Je kunt het beste contact opnemen met een voedingsspecialist om deze vraag te beantwoorden. Heb je nog vragen over de voedingssupplementen en sportvoeding binnen het assortiment van Betersport.nl? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Dit kan via de chatfunctie rechtsonder in beeld, via e-mail (verkoop@betersport.nl) of bel +31 (0)77 - 321 10 75. Zij kunnen jou helpen bij het uitzoeken van het meest geschikte product!

Filteren

Voor 19:00 besteld morgen in huis

Type: Sportdrank | Merk: NAMEDSPORT

  Niet op voorraad

  Type: Sportgel | Merk: NAMEDSPORT

  Niet op voorraad

   Nog 2 op voorraad

   Type: Supplement | Merk: NAMEDSPORT

    Niet op voorraad

    Type: Zuigtablet | Merk: NAMEDSPORT

    Niet op voorraad

     Niet op voorraad

     Type: Supplement | Merk: NAMEDSPORT

     Niet op voorraad

      Nog 2 op voorraad

      Type: Supplement | Merk: NAMEDSPORT

       Nog 3 op voorraad

       Type: Sportdrank | Merk: NAMEDSPORT

        Niet op voorraad

        Type: Sportdrank | Merk: NAMEDSPORT

        Niet op voorraad

         Nog 1 op voorraad

         Type: Energy shot | Merk: NAMEDSPORT

          Nog 2 op voorraad

          Type: energyshot | Merk: NAMEDSPORT

           Zie voorraad op de productpagina

           Type: Energy Shot | Merk: NAMEDSPORT

           Niet op voorraad

            Zie voorraad op de productpagina

            Type: Eiwitshake | Diverse smaken | Inhoud: 500 gram
             5.0 (1 review)
              

             Zie voorraad op de productpagina

             Type: Energiereep | Diverse smaken | Merk: NAMEDSPORT

              Zie voorraad op de productpagina

              Type: Eiwitreep | Diverse smaken | Merk: NAMEDSPORT
               5.0 (1 review)
                

               Zie voorraad op de productpagina

               Type: Energy Shot | Merk: NAMEDSPORT | Smaak: Sinaasappel

                Zie voorraad op de productpagina

                Type: Sportgel | Merk: NAMEDSPORT | Smaak: Sinaasappel

                Niet op voorraad

                 Zie voorraad op de productpagina

                 Type: Sportdrank | Smaak: Rode Vruchten | Merk: NAMEDSPORT

                  Zie voorraad op de productpagina

                  Type: Eiwitreep | Diverse smaken | Merk: NAMEDSPORT

                  Niet op voorraad

                   Zie voorraad op de productpagina

                   Type: Sportgel | Smaak: Agrumix | Merk: NAMEDSPORT

                   Niet op voorraad

                    Zie voorraad op de productpagina

                    Type: Eiwitshake | Inhoud: 900 gram | Diverse smaken

                     Zie voorraad op de productpagina

                     Type: Voedingssupplement | Merk: NAMEDSPORT

                      Zie voorraad op de productpagina

                      Type: Eiwitreep | Diverse smaken

                      Niet op voorraad

                       Zie voorraad op de productpagina

                       Type: Energiereep | Diverse smaken | Merk: NAMEDSPORT

                        Zie voorraad op de productpagina

                        Type: Eiwitreep | Merk: NAMEDSPORT | Smaak: Chocolade

                        Niet op voorraad

                         Zie voorraad op de productpagina

                         Type: Sportdrank | Inhoud: 480 gram | Merk: NAMEDSPORT

                          Zie voorraad op de productpagina

                          Type: Sportgel | Diverse smaken | Merk: NAMEDSPORT |

                           Zie voorraad op de productpagina

                           Type: Eiwitshake | Inhoud: 750 gram | Diverse smaken

                            Zie voorraad op de productpagina

                            Type: Sportgel | DIverse smaken | Merk: NAMEDSPORT

                             Zie voorraad op de productpagina

                             Type: Eiwitreep | Diverse smaken | Merk: NAMEDSPORT

                              Zie voorraad op de productpagina

                              Type: Sportdrank | Merk: NAMEDSPORT | Smaak: Tropical

                              Niet op voorraad

                               Niet op voorraad

                                Niet op voorraad

                                 Waarom Namedsport?

                                 Namedsport superfood biedt sporters een compleet en uitgebalanceerd dieet, waarbij eerlijk ingrediënten zijn afgestemd voor een optimale prestatie. De sportvoeding en supplementen van Namedsport zijn zorgvuldig getest door een team van experts, waaronder apothekers, wetenschappers, fysiotherapeuten, coaches en voedingsdeskundigen. De effectiviteit ervan is bewezen door atleten op het hoogste niveau, die de Namedsport sportvoeding dagelijks gebruiken.

                                 Namedsport is de officiële sponsor van onder andere Tour de France, de Vuelta, Giro d'Italia en diverse professionele wielerteams.


                                 Namedsport sportvoeding

                                 Namedsport energierepen

                                 Energierepen van Namedsport zijn verkrijgbaar in veel verschillende (fruit)smaken, zoals aardbei, banaan, pistache, perzik, choco-abrikoos en noten. De repen bestaan voor een groot gedeelte uit verschillende koolhydraten en zijn makkelijk verteerbaar. Namedsport Energy bars zijn geschikt om voor of tijdens een training of wedstrijd te nemen om je lichaam van voldoende energie te voorzien van voldoende extra energie.

                                 Bekijk alle » Energyrepen


                                 Namedsport Proteïnebars

                                 Proteïnebars of eiwitrepen zijn voedingsrepen met een hoog eiwitgehalte. Namedsport heeft proteinbars in verschillende soorten en smaken. Zo heeft Namedsport een reguliere eiwitreep met onder andere chocoladesmaak, kokossmaak en cookiessmaak, maar ook speciale eiwitrepen zoals de crunchy eiwitreep, crispy eiwitreep, vegan eiwitreep en zero eiwitreep.

                                 Tot slot vind je in het assortiment van Namedsport ook de starbar eiwitreep, met extra veel proteine.

                                 Bekijk alle » Eiwitrepen


                                 Namedsport Eiwitshake

                                 Eiwitshakes zijn een van de meest verkochte soort onder de sportvoeding en worden voornamelijk gebruikt na afloop van een intensieve inspanning. De eiwitshakes van Namedsport zijn verkrijgbaar in verschillende typen en smaken. De Star Whey Isolate eiwitshake heeft het hoogste gehalte eiwit, namelijk maar liefs 83%.

                                 Bekijk alle » Eiwitshake


                                 Lees ook: Wat is de beste tijd om een eiwitshake te nemen?.


                                 Namedsport Sportgel

                                 Met een sportgel vul je snel verloren energie aan. De sportgels van Namedsport bestaan uit een hoog gehalte aan verschillende koolhydraten. Deze koolhydraten hebben een wisselende opnametijd, waardoor je lichaam langdurig van nieuwe energie wordt voorzien. De Namedsport sportgels zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals cola, lime, sinaasappel en multi-fruit.

                                 Bekijk alle » Sportgels


                                 Namedsport Energy shot

                                 Energyshots kunnen zowel voorafgaand aan een inspanning genomen worden voor extra energie, als na afloop van de inspanning ter herstel. Energy shots van Namedsport bevatten een hoog gehalte aan werkzame stoffen (zoals vitamine, magnesium, caffeïne of taurine) waardoor één shot van 25 ml al voldoende is voor een energyboost.

                                 Bekijk alle » Energyshots


                                 Namedsport Sportsupplementen

                                 Sportsupplementen helpen sporters om (tekort) aan voedingsstoffen uit normale voeding aan te vullen. Namedsport biedt supplementen die sporters kan helpen een betere prestatie te leveren. De meest gebruikte Namedsport sportsupplementen zijn Namedsport 100% Creatine en BCAA’s.

                                 Bekijk alle » Sportsupplementen


                                 Namedsport Sportdrank

                                 Namedsport sportdrank is er in verschillende soorten en smaken. Zo vind je in het assortiment van Namedsport zowel sportdrank om voor, tijdens en na de inspanning of wedstrijd in te nemen. Welke Namedsport sportdrank je nodig heb, hangt dus af van waarvoor je het wilt gebruiken. Een van de meestverkochte sportdranken is de Namedsport Hydrafit. Deze veelzijdige sportdrank heeft een sinaasappelsmaak en wordt geleverd inclusief bidon.

                                 Bekijk alle » (Isotone) Sportdranken


                                 Namedsport sportvoeding kopen?

                                 Ben je op zoek naar kwalitatief goede sportvoeding met eerlijke ingrediënten? Dan zit je goed met Namedsport sportvoeding. Namedsport biedt een breed assortiment van sportvoeding en voedingssupplementen, waardoor er voor iedere behoefte een passende voeding, drank of gel te vinden is. Twijfel je over welk type sportvoeding het best bij je past? Neem dan contact op met onze klantenservice via het chatvenster of per telefoon. Zij kunnen je voorzien van een passend advies.

                                 Wanneer wil je de bestelling ontvangen?
                                 Een kado van ons, speciaal voor jou!
                                 Verder winkelen Toegevoegd aan je winkelmandje!
                                 Garantie aan huis 1 jaar!

                                 1 jaar garantie aan huis

                                 • Altijd zeker van de beste service aan huis
                                 • Geen transport of monteur kosten
                                 • Alleen vooraf te bestellen

                                 Waarvoor ben je verzekerd

                                 Naast de standaard fabrieksgarantie garantie op je product ben je hiermee voor het onderstaande verzekerd.

                                  • Je hoeft bij een defect niet zelf het product naar onze werkplaats te sturen. Je hebt dus geen transport kosten.
                                  • Als een monteur op locatie dient te komen hoef je hiervoor geen voorrijd kosten of uurtarief te betalen.
                                  • Onderdelen om je product te repareren vallen onder de verzekeren en hoef jij natuurlijk niet te betalen.

                                 Let erop dat de garantie aan huis alleen vooraf af te sluiten is. Voor eenvoudige zaken zullen wij je eerst proberen op afstand proberen te helpen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan komen we het defect bij jou thuis oplossen. Dit om ervoor te zorgen dat het probleem zo snel mogelijk verholpen is en jij voor zo snel mogelijk kunt sporten!

                                 Garantie aan huis 2 jaar!

                                 2 jaar garantie aan huis

                                 • Altijd zeker van de beste service aan huis
                                 • Geen transport of monteur kosten
                                 • Alleen vooraf te bestellen

                                 Waarvoor ben je verzekerd

                                 Naast de standaard fabrieksgarantie garantie op je product ben je hiermee voor het onderstaande verzekerd.

                                 • Je hoeft bij een defect niet zelf het product naar onze werkplaats te sturen. Je hebt dus geen transport kosten.
                                 • Als een monteur op locatie dient te komen hoef je hiervoor geen voorrijd kosten of uurtarief te betalen.
                                 • Onderdelen om je product te repareren vallen onder de verzekeren en hoef jij natuurlijk niet te betalen.
                                 • Let erop dat de garantie aan huis alleen vooraf af te sluiten is. Voor eenvoudige zaken zullen wij je eerst proberen op afstand proberen te helpen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan komen we het defect bij jou thuis oplossen. Dit om ervoor te zorgen dat het probleem zo snel mogelijk verholpen is en jij voor zo snel mogelijk kunt sporten!

                                 Garantie aan huis 3 jaar!

                                 3 jaar garantie aan huis

                                 • Altijd zeker van de beste service aan huis
                                 • Geen transport of monteur kosten
                                 • Alleen vooraf te bestellen

                                 Waarvoor ben je verzekerd

                                 Naast de standaard fabrieksgarantie garantie op je product ben je hiermee voor het onderstaande verzekerd.

                                  • Je hoeft bij een defect niet zelf het product naar onze werkplaats te sturen. Je hebt dus geen transport kosten.
                                  • Als een monteur op locatie dient te komen hoef je hiervoor geen voorrijd kosten of uurtarief te betalen.
                                  • Onderdelen om je product te repareren vallen onder de verzekeren en hoef jij natuurlijk niet te betalen.

                                 Let erop dat de garantie aan huis alleen vooraf af te sluiten is. Voor eenvoudige zaken zullen wij je eerst proberen op afstand proberen te helpen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan komen we het defect bij jou thuis oplossen. Dit om ervoor te zorgen dat het probleem zo snel mogelijk verholpen is en jij voor zo snel mogelijk kunt sporten!