Senz Fitness - het nieuwe fitnessmerk van 2019

senz fitness logo

Senz Fitness is een relatief jong merk in de fitnessbranche. Het Nederlandse merk kenmerkt zich als kwalitatief sterk en professioneel merk en is bovendien betaalbaar gemaakt voor de thuissporter. De focus van het fitnessmerk zal in het begin liggen op de cardio-apparatuur.


De fitnessapparaten van Senz Fitness zijn, net als het logo, te herkennen aan de luxe zwart/zilveren kleuren. Dit geeft de fitnessapparaten een mooie uitstraling, waardoor ze zowel in de sportscholen als in je woonkamer zeker niet misstaan.


Senz Fitness Roeitrainer

Het fitnessmerk is nog in ontwikkeling en momenteel vind je in ons assortiment de roeitrainer Senz Fitness R5000. Deze roeitrainer vormt als eerste product het uithangbord voor Senz Fitness.

4.7 (11 reviews)
 

Voor 21:00 besteld morgen in huis

€ 699,00 € 1.000,00

  De R5000 is voorzien van een FAN Wheel Systeem, wat zorgt voor een optimale roeibeleving waarbij de luchtweerstand wordt opgebouwd naar mate er meer kracht wordt geleverd. Op deze manier train je zeer effectief en is de roeitrainer geschikt voor alle soorten trainingen: van low-impact trainingen, full body workout tot HIIT trainingen.

  Dankzij het stevige zware stalen frame weegt de roeitrainer 40 kg wat ervoor zorgt dat de R5000 stabiel blijft staan, zelfs bij zeer intensieve trainingen. De roeitrainer is zelf-genererend en hoeft niet worden aangesloten op netstroom. Je kunt de Senz Fitness R5000 dus overal in huis plaatsen.


  Bekijk de Senz Fitness Roeitrainer R5000


  De Senz Fitness R5000 is van professionele kwaliteit, maar door de gunstige prijs en het mooie design kan deze roeitrainer ook zeker gebruikt worden voor privé doeleinden en thuistrainingen.


  Senz Fitness Loopband

  Het tweede product dat aan het assortiment van Senz Fitness is toegevoegd, is de Loopband M1000.

  4.9 (8 reviews)
   

  Voor 21:00 besteld morgen in huis

  € 399,00 € 570,00

   Deze loopband beschikt over een krachtige motor met 1,5 pk, hierdoor kan jij hardlopen met een snelheid van 1 tot wel 13 km/h. Daarnaast is de motor ook nog eens ontzettend stil, hierdoor kan jij geruisloos trainen. De M1000 heeft een loopoppervlak van 125 x 42 centimeter.

   Tijdens het sporten krijg je continu een update over jouw sportieve prestaties op het kraakheldere LED-scherm van deze loopband. Daarnaast is het eenvoudig te bedienen display erg handig voor een snelle start van je training.


   Bekijk de Senz Fitness Loopband M1000


   Senz Fitness Crosstrainer

   € 999,00 € 1.400,00

    Als derde productgroep biedt Senz Fitness de crosstrainer aan, met als topmodel de C7000.

    Deze gloednieuwe high-end crosstrainer is voorzien van een 7 inch TFT-scherm welke draait op Android. Hierdoor heb je de toegang tot duizenden apps, waaronder sportapplicaties maar bijvoorbeeld ook Netflix. Het grote scherm is niet de enige reden waarom deze professionele crosstrainer zo gewild is, het sporten op deze crosstrainer is ook gewoon ontzettend fijn. Het 12 kilogram zware vliegwiel van de C7000 bevindt zich aan de voorkant. Dit zorgt voor een hele natuurlijke beweging, aangezien de voet van de hak naar de teen wordt afgewikkeld. Bovendien is deze Crosstrainer C7000 van Senz Fitness geschikt voor intensief gebruik!


    Bekijk de Senz Fitness Crosstrainer C7000


    Klantreviews

    Betersport scoort een 9.1/10 op basis van 573 recensies bij Feedback Company.