Reparatie of retour

Ben je toch niet tevreden of is je product defect? Dat is vervelend en daar gaan we wat aan doen! Van ons mag je dan ook verwachten wat wij vooraf hebben beloofd!

Alle beloftes op een rijtje:

  • Gratis je product laten ophalen in de originele verpakking*;
  • 30 dagen bedenktermijn, na ontvangst van je product (behalve uitzonderingen);
  • Geld terug? We streven ernaar om de terugbetaling binnen 5 werkdagen te voldoen, met een uiterste termijn van 10 werkdagen;
  • Als consument minimaal 1 jaar garantie op al onze producten;
  • Is je product defect na 30 dagen? Dan lossen wij dat netjes voor je op!

* Het retourneren in de originele, onbeschadigde verpakking is een vereiste om gebruik te maken van het kosteloos retourneren. Indien deze niet meer aanwezig is of beschadigd is, is het in enkele gevallen mogelijk om het artikel opgebouwd op te halen. Hier kunnen extra kosten voor de koper aan zitten. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Let op: Wij beloven 30 dagen gratis retourneren. De retourkosten zijn voor onze rekening wanneer wij jouw bestelling komen ophalen. Stuur je jouw bestelling zelf retour? Dan kunnen wij de retourkosten helaas niet voor je vergoeden.

Heb je een deel van de bestelling geretourneerd en komt het resterende totaalbedrag beneden de €40,- dan wordt €4,99 (NL) of €5,99 (BE) verzendkosten ingehouden


Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij de volgende opties voor je:


Mijn product mist een onderdeel:
Onze excuses hiervoor. Als je het ontbrekend onderdeel formulier invult dan sturen wij dit zo snel mogelijk naar je toe!


Mijn product is toch niet wat ik zoek:
Dat kan gebeuren natuurlijk, geen probleem! Kijk eerst even of je product niet onder de uitzonderingen valt. Valt dit product niet onder de uitzonderingen? Bekijk dan de retourvoorwaarden. Bij vragen kun je uiteraard altijd even contact met ons opnemen.

Bekijk hier alvast alles over het retourneren van sportartikelen en het retourneren van trampolines.


Mijn product heeft een defect:
Dat is natuurlijk vervelend en gaan we oplossen! Heb je al bij de technische vragen & oplossingen gekeken? De kans is groot dat hier de oplossing tussen staat en je direct weer aan de slag kunt.

Heb je het defect hiermee niet kunnen oplossen? Vul dan het serviceformulier in. Een van onze collega's van de technische dienst zal hierna contact met je opnemen om het probleem te verhelpen. Wij hebben dit formulier nodig om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van het soort defect dat wij voor jou gaan oplossen.