Wahoo

Sinds 2009 timmert Wahoo hard aan de weg om de best mogelijke producten voor duursporters aan te bieden. De missie van het - van oorsprong Amerikaanse - bedrijf is het bouwen van de betere atleet in ons allemaal. Dit zie je terug in de kwaliteit en specificaties van de producten. De producten van Wahoo staan bekend als vooruitstrevend, effectief en veelzijdig.

De afgelopen jaren heeft Wahoo een uitgebreid assortiment ontwikkeld, waardoor het een bekende merknaam is geworden binnen de fietswereld. Bij Betersport vind je binnen de categorie Wielersport een ruim aanbod van Wahoo, waaronder Wahoo fietscomputers, hartslagmeters van Wahoo, Wahoo fietstrainers en Wahoo fietstraineraccessoires.


Wahoo fietscomputers

Met de fietscomputers van Wahoo haal je het beste uit jezelf tijdens iedere fietsrit.

De Wahoo ELEMNT fietscomputers zijn compatibel met de Wahoo ELEMNT Companion app. Deze app is door de Bluetooth verbinding makkelijk te koppelen aan je Wahoo fietscomputer. Met deze app kun je eenvoudig gepersonaliseerde trainingsprogramma’s opstellen. De datavelden die je nodig hebt kun je makkelijk het dashboard inslepen, waardoor je alleen ziet wat je écht nodig hebt tijdens je training. De Wahoo ELEMNT Companion app is makkelijk te verbinden met Strava, waardoor de bewaarde routes draadloos gedownload worden naar je Wahoo fietscomputer. Door een link te sturen naar je familie en vrienden kunnen ze je realtime locatie traceren. Hiermee kun je ook de locatie zien van je fietsmaatjes. De Wahoo ELEMNT Companion app is te verbinden met diverse apps, waaronder: TrainingPeaks, Strava, RidewithGPS, Komoot en HealthKit. Door middel van ANT+ zijn de Wahoo fietscomputers te verbinden met bijvoorbeeld een hartslagmeter, vermogensmeter en cadanssensor.

Niet op voorraad

€ 429,99

  Het assortiment Wahoo fietscomputers bestaat uit twee verschillende modellen. Het eerste model is de Wahoo ELEMNT Bolt Stealth. Dit Wahoo model met uniek design en helder scherm is populair onder wielrenners en mountainbikers. De fietscomputer heeft een accuduur van 15 uur, een schermgrootte van 2.2 inch en een gewicht van slechts 60 gram. Naast de losse Wahoo ELEMNT Bolt Stealth fietscomputer, is deze fietscomputer ook verkrijgbaar in een Stealth bundel. Deze bundel bestaat uit de ELEMNT Bolt Stealth fietscomputer, TICKR-hartslagmeter, cadanssensor en snelheidssensor. Met één bundel haal je alles in huis om meer inzicht te krijgen in je fietsprestaties en alles uit je training of fietsrit te halen.

  Voor diegene die op zoek is naar de allerbeste specificaties heeft Wahoo de ELEMNT ROAM GPS ontwikkeld. Deze Wahoo fietscomputer beschikt over een helder kleurenscherm van maar liefst 2.7 inch. De batterij van de ELEMNT ROAM GPS kan tot wel 17 uur mee en de fietscomputer is geheel waterdicht. Ook deze Wahoo fietscomputer is verkrijgbaar in een Stealth bundel, inclusief alle accessoires die je nodig hebt.


  Wahoo hartslagmeters

   Wahoo heeft verschillende soorten hartslagmeters in haar assortiment. De hartslagmeters beschikken allemaal over Bluetooth en ANT+ verbinding, waardoor de hartslagmeters te verbinden zijn met diverse apps, zoals Strava, Runkeeper en Wahoo fitness. De hartslagmeters hebben een elastische hartslagband, waardoor ze makkelijk verstelbaar zijn.

   De hartslagmeter in de laagste prijscategorie is de Wahoo TICKR Heart Rate Monitor. Deze Wahoo hartslagband meet eenvoudig je Burn en Burst waarden. Met deze waarden in het achterhoofd kun je het gewenste doel kiezen en beginnen met een effectieve training. Door de Wahoo hartslagband te verbinden met bijvoorbeeld Strava, meet je behalve je hartslag ook het aantal verbrande calorieën en de afgelegde afstand.

   Voor wie op zoek is naar een hartslagmeter die de uitgebreide statistieken meet, is de Wahoo TICKR X Multi-Sport Motion en Heart Rate ontwikkeld. Deze Wahoo hartslagmeter bevat een 3-assige versnellingsmeter, waarmee je tijdens het hardlopen inzicht krijgt in je hardlooptechniek. Tijdens de indoor fietstraining meet de TICKR X onder andere je trapbewegingen en cadans. Ook kan de Wahoo TICKR X gebruikt worden tijdens het voetballen, zwemmen en fitness.

   Naast borstbanden heeft Wahoo de TICKR Fit ontworpen. Deze hartslagmeter meet de hartslag nauwkeurig via je arm. Door de nieuwste optische hartslagtechnologie kan de TICKR Fit tot wel 30 uur de hartslag- en calorieverbrandingsgegevens monitoren. De TICKR fit is waterdicht en wordt geleverd met twee verschillende banden.


   Wahoo fietstrainers

   De fietstrainers van Wahoo behoren tot de beste en meest geavanceerde fietstrainers die er zijn. Op iedere fietstrainer is het mogelijk om interactief te trainen. Door middel van ANT+ en Bluetooth kun je de fietstrainer verbinden met trainingssoftware zoals Zwift, TrainerRoad, Kinomap en Strava. De fietstrainer past automatisch de weerstand aan wanneer je (virtueel) bergop fietst. Hierdoor is je training nog realistischer, leuker én uitdagender!

   De Wahoo KICKR Snap Trainer is een van de populairste Wahoo fietstrainers. De KICKR Snap Trainer is een Wheel-On fietstrainer, wat betekent dat je je hele fiets (inclusief achterwiel) koppelt aan de fietstrainer. Deze Wahoo fietstrainer heeft een vermogensmeter die tot 3% nauwkeurig je trainingswaarden meet. Er kan een stijgingspercentage van 12% nagebootst worden en de KICKR Snap Trainer heeft een vermogen van 1500 Watt.

   De Wahoo KICKR Core Trainer is een fietstrainer van een heel ander type, namelijk een Direct Drive fietstrainer. Bij Direct Drive fietstrainers haal je het achterwiel van je eigen renfiets en neemt de fietstrainer de functie van je achterwiel over. Deze stabiele Wahoo fietstrainer heeft een vermogen van 1800 Watt en kan een helling tot 16% nabootsen. De vermogensmeter meet met een nauwkeurigheid van 2%.

   De meest nauwkeurige en geavanceerde fietstrainer is de Wahoo KICKR Power Trainer het perfecte model voor jou. Deze Direct Drive fietstrainer heeft een vermogen van 2200 Watt, meet met een nauwkeurigheid van 1% en kan een helling tot 20% nabootsen. Daarnaast kan de fietstrainer meeveren in hoeken tot 5%.

   Top 3 Wahoo Fietstrainers


   Wahoo fietstraineraccessoires

   Wahoo heeft verschillende fietstraineraccessoires ontwikkeld waardoor de indoor fietstraining effectiever is dan ooit tevoren.

   Met de Wahoo KICKR Climb Trainer wordt de positie van je fiets fysiek aangepast, waardoor de virtuele helling realistischer te beklimmen is. De KICKR Climb Trainer verbind je met je voorwiel en zal op basis van software je fiets verhogen of verlagen. Op die manier heb je écht het gevoel dat je bijvoorbeeld in de bergen fietst. De KICK Climb Trainer kan een helling simuleren tot 20%, en afdalingen tot 10%.

   De Wahoo KICKR Headwind zorgt voor verkoeling tijdens de workout. Op basis van de intensiteit van je training wordt er lucht in je gezicht geblazen. De KICKR Headwind is ook te gebruiken op andere fitnessapparatuur, zoals op spinningsfietsen en hometrainers.

   Met de Wahoo KICKR Training FloorMat blijft je vloer beschermt tijdens het trainen op de fietstrainer. Daarnaast is de Wahoo vloermat waterbestendig, antislip en geluidsisolerend.

   5.0 (1 review)
    

   Voor 19:00 besteld morgen in huis

   € 229,99
    5.0 (1 review)
     

    Voor 19:00 besteld morgen in huis

    € 549,00