Super Pro

Adidas logo

Super Pro is een welbekende naam in de nationale en internationale (kick)bokswereld. Het Nederlandse merk is in 1978 ontstaan, en ontwikkeld door de beste (kick)boksers en (kick)bokstrainers. Met Rico Verhoeven als boegbeeld is Super Pro bezig met een opmars binnen de vechtsportwereld.


Super Pro Combat Gear

In 1978 werd een van de eerste vechtsportwinkels van Rotterdam geopend. Rotterdam werd mede door de successen van Bep van Klaveren, Regilio Tuur en Don Diego Poeder gezien als een echte boksstad. Nadat de vechtsportwinkel een schot in de roos bleek te zijn, richtte de eigenaar het merk Super Pro Boxing Gear op. Het Rotterdamse vechtsportmerk veroverde met de slogan the champions choice de Nederlandse boksmarkt en ging vervolgens de grens over. Ook internationaal werd Super Pro een succes, waardoor veel boksers ervoor kozen om te trainen met boksartikelen van Super Pro.

Momenteel is Super Pro de trotse sponsor van grote vechtsporters als Rico Verhoeven, Benny Adegbuyi, Ariel Machado en Alim Nabiyev.


Super Pro boksartikelen

Binnen het assortiment van Super Pro vind je verschillende soorten Super Pro boksartikelen, namelijk: (kick)bokshandschoenen, bokszakken, stootkussens, bandages, binnenhandschoenen en scheenbeschermers.


Super Pro (kick)bokshandschoenen

Super Pro (kick)bokshandschoenen staan bekend vanwege hun uitstekende materiaalkeuze en lange levensduur, waardoor deze (kick)bokshandschoenen van superieure kwaliteit zijn. Super Pro heeft bokshandschoenen ontwikkeld voor boksers van ieder niveau.

De Super Pro Combat Gear Legend is perfect voor de professionele vechtsporter. Deze handschoenen zijn gemaakt van écht leer met de hoogste kwaliteit. De Super Pro Combat Gear Warrior bokshandschoen is ideaal voor de ervaren vechtsporter. Wanneer je net begint met (kick)boksen en kennis wil maken met de sport, zijn de Super Pro Combat Gear Champ (kick)bokshandschoenen speciaal voor jou ontworpen. Voor een training op een bokszak zijn de Super Pro Combat Gear Victor bokszakhandschoenen perfect.


   € 29,00 € 31,50

    Bekijk » Alle Super Pro (kick)bokshandschoenen


    Super Pro Bokszakken

     Al sinds de start van Super Pro wordt de Super Pro Combat Gear Classic bokszak verkocht. Deze bokszak, die vervaardigd is uit hoogwaardig materiaal, is telkens doorontwikkeld door ’s werelds beste (kick)boksers en trainers. Hierdoor is de Super Pro Classic bokszak van topkwaliteit. De 100 cm versie is ideaal voor kinderen, en de bokszak van 120 cm is perfect voor de boksers die hun stoten willen trainen. Met de bokszakken van 150 cm en 180 cm kun je zowel je trappen als je stoten perfect oefenen. De Super Pro bokszak is voor kinderen en volwassenen ook verkrijgbaar als complete set van bokszak met bijbehorende bokshandschoenen.


     Bekijk » Alle bokszakken en stootkussens


     Super Pro Stootkussens

     € 62,00 € 64,95

      De stootkussens van Super Pro zijn ontworpen om de hardste trappen en/of stoten op te vangen. Door het lichte gewicht van de stootkussens is de trainer in staat om ze moeiteloos langdurig in de lucht te houden. De Super Pro Combat Gear Leder stootkussens zijn, zoals de naam al zegt, gemaakt van écht leer en zijn langer, waardoor ze geschikt zijn om zowel trappen als stoten op te vangen. De Super Pro Combat Gear PU stootkussens zijn gemaakt van kunstleer en zijn speciaal ontwikkeld om stoten op te vangen.


      Super Pro bandages en binnenhandschoenen

      Wanneer je traint met bokshandschoenen is het belangrijk dat je onder je bokshandschoenen bandages of binnenhandschoenen draagt. Zo hebben je handen en polsen extra bescherming tijdens het boksen. In het Betersport assortiment vind je zwarte en roze bandages van 250 of 450 cm. Bandages van 250 cm zijn perfect voor kleine vrouwenhanden en kinderhanden. Voor mannenhanden zijn de bandages van 450 cm ideaal. Naast de bandages kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van binnenhandschoenen. De binnenhandschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van S t/m XL.


      € 7,50 € 7,95
       € 8,50 € 8,95

         Super Pro scheenbeschermers

         Met de scheenbeschermers van Super Pro heb je de ideale bescherming tijdens je vechtsporttraining te pakken. Binnen het assortiment vind je verschillende Super Pro scheenbeschermers. De Super Pro Combat Gear Guardion is de ideale scheenbeschermer voor de professionele (kick)boksers. Voor de ervaren vechtsporter heeft Super Pro de Protector ontwikkeld. Wanneer je start met kickboksen zijn de Super Pro Combat Gear Savior scheenbeschermers geschikt voor jou.


          € 74,00 € 84,95

            Bekijk » Alle bescherming voor boksen


            Klantreviews
            Betersport scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company