Sole Fitness

Sole Fitness is een Noord-Amerikaans merk, ooit begonnen met de verkoop van kwalitatief hoogwaardige loopbanden. Hierdoor noemt Sole Fitness hun verhaal “de treadmills story” ofwel: het loopbanden verhaal. Het bedrijf verkoopt al decennialang aan hotels in het noorden van America. Door de interesse die hotelgasten lieten blijken besloot Sole om ook de consumentenmarkt te betreden in het begin van de 20ste eeuw.

Dit doen ze natuurlijk met dezelfde passie als bij het leveren aan hotels. Door de goede kwaliteit en lange levensduur die de hotels verwachtten, is het product ook voor de consumenten voorzien van een uitstekende kwaliteit. Dit weerspiegelt in de garantieperiodes van het bedrijf: bij Sole kun je een garantieperiode van levenslang verwachten op laswerk en het frame van je product, en een boven gemiddelde garantieperiode op de onderdelen van de loopbanden.


Loopbanden:

Rages komen en gaan maar de loopband blijft bestaan. Na alle jaren ervaring werkt Sole Fitness nog steeds aan de ontwikkeling van nieuwe loopbanden. Een Sole Fitness loopband kun je goed gebruiken om conditie op te bouwen, maar ook wanneer je traint voor een marathon. Sole Fitness loopbanden zijn geschikt voor minimaal semiprofessioneel gebruik, wat betekent dat je zeer intensief kunt trainen. Loopbanden van Sole Fitness zijn voorzien van minimaal 3 PK en kunnen trainen tot wel 18 km/u. Bovendien is de hellingshoek naar persoonlijke voorkeur in te stellen, dus ook voor een simulatie bergop zijn deze loopbanden meer dan geschikt.

In het assortiment van Betersport vind je 5 loopbanden van het merk Sole Fitness.


Crosstrainers

Naast loopbanden is Sole Fitness crosstrainers gaan produceren. Een crosstrainer is een fitness apparaat om je hele lichaam mee te trainen. Door de bewegingen met zowel je armen als benen heb je ook een stabiele core nodig, die getraind wordt door een goede ergonomische crostrainers/elliptical.

In het assortiment van Betersport zijn 3 crosstrainers en 1 stepper van Sole Fitness te vinden. Alle fitnessapparaten zijn ze geschikt voor semiprofessioneel gebruik. Met hoge belastbaarheid zijn deze machines perfect om mee af te vallen. De meest stabiele crosstrainer is zelfs te belasten tot 180 kg aan lichaamsgewicht! Alle crosstrainers van Sole Fitness zijn tevens voorzien van een frontwheel aandrijving. Hierdoor voelt de training wellicht iets zwaarder aan, maar de beweging is dan ook stukken effectiever en ergonomischer!

Op zoek naar een Sole crosstrainer of Stepper? Bekijk onderstaande producten!


Hometrainer:

Hometrainers zijn heel populair voor thuis trainen. Dit komt doordat hometrainers eenvoudig te gebruiken zijn. Door de technische ontwikkelingen zijn er nu ook hometrainers die bijna helemaal geruisloos zijn. Hiermee kun je dus makkelijk thuis trainen terwijl je bijvoorbeeld tv kijkt. Hometrainers van Sole Fitness zijn bovendien voor intensief thuisgebruik of semiprofessioneel gebruik. Het maximale belastbare gewicht ligt boven de 100 kg. Door het ergonomische design van deze hometrainers kun je het maximale uit je training halen met een Sole Fitness hometrainer.

Je vindt in het assortiment van Betersport 2 hometrainers van Sole Fitness:


Klantreviews
Betersport scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company