ProForm

Het van oorsprong Amerikaans merk ProForm werd 30 jaar geleden opgericht en is tegenwoordig over de hele wereld te verkrijgen. Naast hun fitnessapparatuur biedt ProForm ook online lessen aan. Dit doen ze om de consument te stimuleren om ook effectief gebruik te gaan maken van hun product.

ProForm is één van de grootste aanbieders van fitnessapparatuur voor thuisgebruik. Het type gebruiker varieert van normaal thuisgebruik tot semiprofessioneel gebruik.

Binnen het assortiment van Betersport vind je onder andere ProForm crosstrainers, ProForm loopbanden en ProForm spinningfietsen.


iFit

iFit is het coachingprogramma dat door ProForm is opgezet. Hiermee kan het fitnessapparaat gekoppeld worden aan een applicatie. Zo kun je alles bij houden over je workout, maar ook doelen bepalen. Met behulp van iFit haal je een personal trainer in huis, die je motiveert om te blijven sporten. Ook is het mogelijk om met behulp van Google Maps beelden door central park te hardlopen. Niet alleen zal deze ‘trainer’ je motiveren, maar het kan je ook voorzien van een dieet om meer spieren op te bouwen of om juist gewicht te verliezen.


Loopbanden

ProForm loopband

De ProForm loopbanden in ons assortiment zijn geschikt voor thuis gebruik tot en met semiprofessioneel gebruik. Alle loopbanden kunnen gekoppeld worden aan het Ifit programma waardoor je ook voorgeprogrammeerde trainingsschema’s kunt gebruiken.

De loopbanden van ProForm in ons assortiment zijn standaard geproduceerd met een sterke motor. De maximumsnelheid die de ProForm loopbanden in ons assortiment bereiken is (minimaal) 16KM/U. Hierdoor zijn ProForm loopbanden geschikt voor zowel de beginnende sporter als de gevorderde sporter, maar ook mensen met knieklachten kunnen de ProForm loopbanden gebruiken voor revalidatietrainingen.

Met een standaard instelbare hellingshoek kun je bij ProForm loopbanden altijd zwaarder gaan trainen. Je kunt de loopband namelijk in een bergopwaartse stand zetten. Dit kan dan zelfs als je de maximumsnelheid van je loopband hebt bereikt en toch nog een uitdaging wilt

Bekijk alle ProForm loopbanden


Crosstrainer

Crosstrainers zijn voornamelijk populair omdat je echt een full body workout uitvoert met slechts één fitnessapparaat. Doordat de pedalen ook mee naar boven bewegen wordt de kans op blessures minder en kan je intensiever trainen.

ProForm crosstrainers zijn voorzien van voorwielaandrijving. Dit zorgt ervoor dat de afstand die de pedalen afleggen een stuk groter is dan bij crosstrainers met een vliegwiel aan de achterkant. Door de langere lengte van je stappen word je training intensiever, zonder dat je hier meer moet voor werken. Een crosstrainer met het vliegwiel voorop neemt tevens minder plaats in beslag dan een crosstrainer met het vliegwiel achter.

4.8 (2 reviews)
 

Voor 12:00 besteld morgen in huis

€ 1.199,00

  De ProForm Endurance series is geschikt voor semi-professioneel gebruik. Hierdoor kan je de crosstrainer intensief gebruiken, bijvoorbeeld voor thuis door meerdere personen intensief erop te laten trainen. Met de ProForm crosstrainer Cardio HIIT trainer voer je een nog andere beweging uit dan bij andere crosstrainers. De beweging van deze crosstrainer lijkt namelijk meer op een traplopen. Ook is deze ProForm crosstrainer, zoals de naam al zegt, uitermate geschikt voor een HIIT training. Dit houdt in dat je een korte, intensieve periode afwisselt met korte pauzes.

  Binnen ons assortiment vind je diverse ProForm crosstrainers. Hierdoor heb je verschillende mogelijkheden met het kiezen van een crosstrainer. Welke ProForm crosstrainer het best bij je past, hangt af van je trainingsdoelen.

  Bekijk alle ProForm crosstrainers


  Spinningfietsen

  Niet op voorraad

  € 1.299,00

   In het assortiment van Betersport vind je ten slotte nog ProForm spinningfietsen. Het grootste verschil tussen een spinningfiets en een hometrainer is dat een spinningfiets voor de intensieve sporters is. Meer hierover lees je hier: het verschil tussen een hometrainer en spinningfiets

   Beide ProForm spinningfietsen zijn voorzien van een V-belt. Hierdoor train je geruisloos en onderhoudsvrij. Voor de fanatieke sportfietsers is er de Tour de France 2.0 ontwikkeld, een spinningfiets met een vrijloopsysteem in plaats van doortrap.

   Bekijk alle ProForm spinningfietsen


   Klantreviews
   Betersport scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company