ProForm

Het van oorsprong Amerikaans merk ProForm werd 30 jaar geleden opgericht en is tegenwoordig over de hele wereld te verkrijgen. Naast hun fitnessapparatuur biedt ProForm ook online lessen aan. Dit doen ze om de consument te stimuleren om ook effectief gebruik te gaan maken van hun product.

ProForm is één van de grootste aanbieders van fitnessapparatuur voor thuisgebruik. Het type gebruiker varieert van normaal thuisgebruik tot intensief thuisgebruik.

Binnen het assortiment van Betersport vind je onder andere ProForm crosstrainers, ProForm loopbanden en ProForm recumbent bikes.


iFit

€ 149,00

  iFit is jouw persoonlijke coach op het gebied van beweging, voeding en slapen. Het coachingprogramma is ontwikkeld en opgezet door Icon Health en Fitness en geschikt voor ProForm en NordicTrack fitnessapparatuur. Alle ProForm fitnessapparaten zijn geschikt om te koppelen met iFit. Bij producten met een touchscreen display is de applicatie al standaard geïnstalleerd. Voor alle fitnessapparaten met bluetooth kun je de iFit applicatie downloaden op je smartphone/tablet en verbinden met je fitnessapparaat.

  Of je nu een beginneling of een doorgewinterde marathonloper bent, met de iFit-programma's kun je alles ervaren, van de Boston Marathon tot de bergen van Nieuw-Zeeland. Allemaal begeleid door deskundige trainers die je zullen helpen je training op te bouwen met interactieve persoonlijke training, comfortabel vanuit jouw eigen woonkamer. Het programma biedt jou de gelegenheid om binnen- en buitentrainingen te volgen, waardoor je een unieke en meeslepende ervaring krijgt. Het geeft je toegang tot een breed scala aan vooraf opgenomen video's, maar je kunt ook deelnemen aan live lessen. Ook kun je Google maps gebruiken om zelf je eigen route in te tekenen én te wandelen, hardlopen of fietsen vanuit thuis!

  iFit maakt het trainen niet alleen leuker, je ook nog eens meer gemotiveerd om te beginnen aan een nieuwe training. Behalve extra indoor en outdoor trainingen geniet je van vele andere functionaliteiten.


  Loopbanden

  € 2.299,00

   De ProForm loopbanden in ons assortiment zijn geschikt voor intensief thuisgebruik. Alle loopbanden kunnen gekoppeld worden aan het Ifit programma waardoor je ook voorgeprogrammeerde trainingsschema’s kunt gebruiken.

   De loopbanden van ProForm in ons assortiment zijn standaard geproduceerd met een sterke motor. De maximumsnelheid die de ProForm loopbanden in ons assortiment bereiken is (minimaal) 22 km/h. De hellingshoek van ProForm loopbanden is elektronisch te verstellen van -3% tot zelfs 15%. Hierdoor zijn ProForm loopbanden geschikt voor zowel de beginnende sporter als de gevorderde sporter.

   Met een standaard instelbare hellingshoek kun je bij ProForm loopbanden altijd zwaarder gaan trainen. Je kunt de loopband namelijk in een bergopwaartse stand zetten. Dit kan dan zelfs als je de maximumsnelheid van je loopband hebt bereikt en toch nog een uitdaging wilt

   Bekijk » alle ProForm loopbanden


   Crosstrainer

   4.0 (2 reviews)
    

   Voor 19:00 besteld morgen in huis

   € 479,00 € 499,00

    De meeste ProForm crosstrainers, zoals de ProForm Endurance 520E en ProForm Endurance 720E, zijn voorzien van voorwielaandrijving. Dit zorgt ervoor dat de afstand die de pedalen afleggen een stuk groter is dan bij crosstrainers met een vliegwiel aan de achterkant. Door de langere lengte van je stappen word je training intensiever, zonder dat je hier meer moet voor werken. Een crosstrainer met het vliegwiel voorop neemt tevens minder plaats in beslag dan een crosstrainer met het vliegwiel achter. Voor diegene die een vliegwiel aan de achterkant wil, heeft ProForm de Crosstrainer 325 CSE ontwikkeld!

    De ProForm Endurance series is geschikt voor intensief gebruik. Hierdoor kan je de crosstrainer intensief gebruiken, bijvoorbeeld voor thuis door meerdere personen intensief erop te laten trainen. Met de ProForm crosstrainer Cardio HIIT trainer voer je een andere beweging uit dan bij andere crosstrainers. De beweging van deze crosstrainer lijkt namelijk meer op een traplopen. Ook is deze ProForm crosstrainer, zoals de naam al zegt, uitermate geschikt voor een HIIT training. Dit houdt in dat je een korte, intensieve periode afwisselt met korte pauzes.

    Binnen ons assortiment vind je diverse ProForm crosstrainers. Hierdoor heb je verschillende mogelijkheden met het kiezen van een crosstrainer. Welke ProForm crosstrainer het best bij je past, hangt af van je trainingsdoelen.

    Bekijk » alle ProForm crosstrainers


    Recumbent Bike

    € 649,00

     In het assortiment van Betersport vind je ten slotte nog een ProForm Recumbent Bike. De recumbent bike is een uitstekend apparaat om in beweging te blijven en is door de lage instap ook geschikt voor bijvoorbeeld revalidatiedoeleinden.

     Bekijk » alle ProForm recumbent bikes


     Klantreviews
     Betersport scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company