PowerTec

Het Amerikaanse fitnessmerk PowerTec is gespecialiseerd in krachtapparatuur. De Powertec apparaten staan dankzij hun massief stalen constructie bekend om hun sterke frame waardoor er met zware gewichten getraind kan worden. PowerTec is een gerenommeerd fitnessmerk op het gebied van krachtsport. Veel professionele sporters en fanatieke amateurs/semi-professionals lopen dan ook weg met de sterke en zwaar belastbare krachtmachines.

Daarnaast bieden de ergonomische zitvlakken van vele krachtapparatuur voor extra comfort en zijn de voetpedalen uitgerust met antislip voor extra veiligheid tijdens het trainen.

powertec multigym

In het assortiment van PowerTec vind je onder andere half racks, power racks, Power Towers, halterbanken, trainingsbank, beentrainers en home gyms.

Het grote voordeel van de PowerTec apparaten is dat vaak verschillende krachtapparaten in één apparaat gecombineerd worden. Hierdoor kun je zelf je ultieme homegym creëren zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. De home gyms van PowerTec zijn onder te verdelen in levergyms en multigyms.


Levergym

powertec levergym

De meeste PowerTec apparaten zijn uitgerust met het levergym systeem. Levergyms zijn voorzien van een soort hefboomsysteem: dankzij dit systeem train je 1-op-1 het gewicht dat je eraan hangt. Vergeleken met anderen homegym’s (die vaak werken via een katrollensysteem) zal er dus geen gewicht verloren gaan. Mede hierdoor train je echt op de door jou gewenste intensiteit en gewicht. De meeste levergyms werken met losse gewichtsschijven. Dit houdt in dat je het trainingsgewicht niet aanpast met de bekende steekgewichten, maar door middel van losse halterschijven. Homegyms met losse halterschijven zijn vele malen zwaarder te belasten. Tevens ben je als krachtsporter niet gebonden aan het vaste trainingsgewicht van een homegym, waardoor je jezelf meer en meer kunt uitdagen.


Multigym

Een groot voordeel van trainen met de Powertec Multistations is dat je alle oefeningen in één compact apparaat thuis kunt uitvoeren. Mede hierdoor bespaar je veel ruimte.


4.3 (2 reviews)
 

Nog 3 op voorraad

€ 149,00

  Uitbreidingen

  Een goede eigenschap van de Powertec homegym krachapparatuur is dat je deze met verschillende uitbreidingen kunt koppelen voor nog meer oefeningen. De opties zijn bijna eindeloos. Zo kun je met één enkel krachtapparaat al bijna een complete homegym maken. Door deze uitbreidingen breng je bijna een geheel fitnesscentrum in huis met slechts één basis krachtapparaat. Bijvoorbeeld: met toevoeging van de PowerTec Lift Accessory kun je je reguliere halterbank uitbreiden. Op die manier kun je alle krachtoefeningen voor de halterbank uitbreiden met beenoefeningen, zodat je zowel arm- als beenspieren kunt trainen met je halterbank.


  Design

  Naast de functionaliteit van PowerTec homegyms en krachtapparaten is het design van de PowerTec machines om over naar huis te schrijven. De strakke en opvallende staalconstructie heeft de uitstraling van een strak en sterk apparaat, welke niet misstaat in je eigen krachtruimte.


  Conclusie

  Indien je opzoek bent een kwalitatief sterk product dan ben je bij Powertec zeker aan het juiste adres. Je kunt ervoor kiezen om te beginnen met één krachtapparaat welke je achteraf kunt uitbreiden of je kunt direct een complete homegym aanschaffen. Indien je toch nog twijfels hebt aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Klantreviews
  Betersport scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company