Kettler

De geschiedenis van Kettler

Het van oorsprong Duitse merk Kettler werd bijna 70 jaar geleden opgericht en is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de fitnessindustrie. Naast fitnessapparatuur staat Kettler bekend om het assortiment van onder andere speeltoestellen, tuinmeubelen en fietsen.

Kettler staat voor functionele producten, waarbij kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Voordat de producten op de markt worden gebracht, ondergaan ze een grondige test. Of je nu thuis de nodige kilo’s wilt afvallen, aan je conditie wilt werken of sterker wilt worden: Kettler heeft voor elke doelgroep een geschikt fitnessapparaat in het assortiment.

Kettler biedt fitnessapparatuur voor consumenten thuis, maar heeft ook modellen ontworpen die geschikt zijn voor fysiotherapie, revalidatie of voor ouderen.

In de herfst en winter aan je figuur werken? Of wil je tijdens een regenachtige zomer liever niet naar buiten om te hardlopen? Het beste train je thuis in je eigen omgeving en niet in een overvolle sportschool. Thuis ben je flexibel, nergens van afhankelijk en word je niet gestoord. Of je nu je uithoudingsvermogen wilt verbeteren of met een six pack de zomer wilt starten. Kettler sport biedt een breed assortiment zodat je thuis aan je figuur kunt werken. Kettler biedt fitnessapparatuur voor consumenten thuis, maar heeft ook modellen ontworpen die geschikt zijn voor fysiotherapie, revalidatie of voor ouderen.


Het nieuwe assortiment van Kettler


Kettler Crosstrainers - Optima en Omnium

Voor een mooi figuur moet je op een Kettler crosstrainer stappen. Je gebruikt (bijna) al je spieren, gaat flink zweten, maar dankzij de vloeiende beweging worden je gewrichten ontlast. Hierdoor kun je een lange full body workout doen op een crosstrainer, terwijl de kans op blessures gering is.

Binnen de Kettler crosstrainers vind je twee verschillende typen: Kettler Optima crosstrainers en Kettler Omnium crosstrainers. De Kettler Omnium crosstrainers zijn voorzien van een vliegwiel aan de voorkant. Wanneer je sport op een crosstrainer met het vliegwiel aan de voorkant, wordt de afstand die de pedalen afleggen een stuk groter. De beweging lijkt een beetje op langlaufen. Door de langere lengtepas wordt je training intensiever, zonder dat je hier gevoelsmatig iets van merkt. Bij Kettler Optima crosstrainers vind je het vliegwiel aan de achterkant.

Ook met de nieuwe crosstrainers houdt Kettler de naam van betrouwbare producent van kwalitatieve producten hoog. Zo zijn de crosstrainers ideaal voor intensief thuisgebruik en zelfs semiprofessioneel gebruik dankzij de sterke en kwalitatieve materialen waaruit de Kettler crosstrainers zijn opgebouwd. Zo is de Kettler Optima 100 het instapmodel, met een vliegwielgewicht van 12 kg en een magnetisch weerstandsysteem. De Kettler Optima 800 is het meest geavanceerde model, met een vliegwiel van zelfs 22 kg en een EMS-weerstand. Daarnaast zijn de crosstrainers voorzien van allerlei technische snufjes zoals ingebouwde hartslagsensoren, tablethouder en Bluetooth-ondersteuning waarmee je je tablet aan je crosstrainer kunt koppelen.

Alle crosstrainers in de Optima en Omnium lijnen zijn voorzien van duidelijke displays waarop je al je gewenste trainingsinformatie kunt aflezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan trainingsgegevens zoals tijd, afgelegde afstand, snelheid en verbrande calorieën. Daarnaast zijn de crosstrainers voorzien van voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s waarmee je direct aan de slag kunt


Populaire Kettler crosstrainers

€ 1.099,00
  € 699,00
   € 1.599,00

    Bekijk alle » Kettler Crosstrainers

    Lees ook: Afvallen met een crosstrainer – 6 tips!


    Kettler Hometrainers - Ride en Tour

    Kettler hometrainer vind je in verschillende types: Tour en Ride. De hometrainers van zowel de Ride als de Tour serie zijn uitermate geschikt voor intensief thuisgebruik. Deze hometrainers zijn dan ook ideaal voor mensen die een aantal keer per week thuis aan hun conditie willen werken.

    Het grootste verschil tussen Kettler Ride hometrainers en Kettler Tour hometrainers is dat de Tour hometrainers tevens Ergometers zijn. Ergometers zijn geijkte hometrainers. Dit houdt in dat ze op basis van leeftijd, lengte, gewicht en geslacht accuratere trainingswaarden kunnen weergeven. Daarnaast kunnen ergometers ook wattage indiceren, iets wat met een reguliere hometrainers (bijna) nooit kan. Met een ergometer kan er dus nauwkeurig op wattage getraind worden, waardoor je er zeker van bent dat je altijd op dezelfde weerstand traint. Een Kettler ergometer wordt vaker gebruikt in professionele setting, zoals bij fysiopraktijken of bij revalidatie.

    De hometrainers van Kettler zijn geschikt voor verschillende doelgroepen dankzij de lage instap die terug te vinden is bij producten uit zowel de Ride-lijn als de Tour-lijn. Daarnaast is aan het comfort gedacht. Zo kun je bijvoorbeeld bij beide productlijnen het zadel zowel horizontaal als verticaal verstellen en is het stuur horizontaal te verstellen. Ook zijn beide productlijnen voorzien van een tablethouder. Alle hometrainers uit de Tour-lijn en Ride-lijn zijn tevens voorzien van Bluetooth waardoor je eenvoudig je tablet aan de hometrainer kunt koppelen. En aan trainingsopties is geen gebrek. Alle Kettler hometrainers beschikken namelijk over 10 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s en de Kettler Tour 800 beschikt zelfs over 15 trainingsprogramma’s.


    Populaire Kettler hometrainers zijn:

    € 599,00
     € 999,00
      € 1.299,00

       Bekijk alle » Kettler Hometrainers en Ergometer hometrainers

       Lees ook: De 5 meestgestelde vragen over de hometrainer


       Behalve reguliere hometrainers biedt Kettler ook Recumbent bikes, ook wel bekend als ligfietsen of zitfietsen. Met een recumbent bike verbeter je je conditie zonder je rug zwaar te belasten. De lage en veilige zitpositie is met name populair onder de starters, bij revalidatie of bij sporters die meer de nadruk op hun beenspieren willen leggen.

       Bekijk alle » Recumbent bikes


       Kettler loopbanden - Alpha Run

       De Kettler loopbanden worden aangeduid met de naam Alpha Run. De Alpha Run loopbanden zijn zeer geschikt voor intensief thuisgebruik. De Kettler Alpha Run 800 is dankzij de AC-motor geschikt voor (semi-)professionele doeleinden! Zoals je van Kettler gewend bent zijn de Alpha Run loopbanden van uitstekende kwaliteit waardoor je er jaren plezier aan zult beleven.

       Kettler bewijst al jarenlang dat het weet hoe het kwalitatieve producten moet maken. En ook bij de Alpha Run lijn zijn de specificaties er naar. Zo zijn de Kettler loopbanden uitgerust met een krachtige motor die een vermogen van 2,5 tot 3 pk levert. De Alpha Run 800 heeft een motor die zelfs 4 pk levert wat resulteert in een topsnelheid van 22 km/uur. Alle Alpha Run loopbanden hebben een elektronisch instelbare hellingshoek tot maar liefst 12%. Ook met het comfort van de gebruiker is rekening gehouden door Kettler. Zo zijn alle Kettler loopbanden voorzien van ingebouwde speakers en een ventilator waardoor trainingen altijd prettig verlopen.

       De loopbanden van de Alpha Run serie zijn voorzien van een helder display waarop je eenvoudig al je relevante trainingsdata terug kunt lezen zoals je snelheid, trainingstijd, afstand en calorieverbruik. Via het display kun je ook een keuze maken uit één van de 32 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s. Bij de Alpha Run 600 heb je zelfs de keuze uit 36 trainingsprogramma’s. Daarnaast bieden alle Alpha Run loopbanden Bluetoothondersteuning waarmee je eenvoudig je tablet kunt koppelen.


       Populaire Kettler loopbanden:

       € 1.399,00
        € 1.999,00
         € 2.599,00

          Bekijk alle » Kettler Loopbanden

          Lees ook: Tips voor afvallen met de loopband          Kettler roeitrainers

          De nieuwste Kettler roeitrainers zijn de Aqua Rower 500 en Aqua Rower 700 roeitrainers. Deze roeitrainers zijn met zeer veel oog voor detail opgebouwd uit de beste materialen. Dit maakt ze uitermate geschikt voor zeer intensief thuisgebruik waar zelfs de meest fervente roeiers jaren plezier aan zullen beleven.

          De Aqua Rower roeitrainers kenmerken zich door het waterweerstandssysteem waarmee je een zeer realistisch roeigevoel kunt ervaren. Het weerstandsniveau is eenvoudig aan te passen door gebruik te maken van de selectieknop op de watertank. De roeitrainers zijn voorzien van een dubbele rails-systeem waardoor workouts erg soepel en geruisloos verlopen. Ook met het comfort zit het wel goed bij deze Kettler roeitrainers. De Aqua Rower roeitrainer zijn uitgerust met een voorgevormde zitting met antislip laag en ergonomische voetsteunen die ook nog eens verstelbaar zijn.

          De Aqua Rower roeitrainers zijn uitgerust met een helder display waarop alle relevantie trainingsinfo af te lezen is zoals hartslag, RPM, snelheid en trainingstijd.


          De beste Kettler roeitrainers zijn:

          € 1.699,00
           € 1.499,00

            Bekijk alle » Roeitrainers

            Lees ook: Welke spieren train je met een roeitrainer?


            Kettler Tafeltennistafels

            Naast fitnessapparatuur, krachtapparatuur en sportartikelen vind je in het assortiment van Kettler ook een mooi aanbod aan tafeltennistafels. Kettler tafeltennistafels zijn onder te verdelen in indoor tafeltennistafels en outdoor tafeltennistafels. Alle pingpongtafels van Kettler voldoen aan de officiële wedstrijdformaten. Hierdoor zijn de tafeltennistafels geschikt voor zowel recreatief gebruik als om te oefenen voor wedstrijden in professionele setting.

            Een spelletje tafeltennis kan niet gespeeld worden zonder accessoires, dat weten ze ook bij Kettler. Daarom zijn er diverse tafeltennisaccessoires te verkrijgen van Kettler, zoals een beschermhoes voor over de tafel, tafeltennisbatjes en pingpongballen.

            Bekijk alle » Tafeltennistafels

            En alle » Tafeltennis accessoires


            Hulp nodig?

            Heb je je oog laten vallen op een Kettler fitnessapparaat of ben je nog niet zeker welk fitnessapparaat bij jou past? Onze productspecialisten weten alles over Kettler fitnessapparaten en helpen jou graag bij het vinden van een passend fitnessapparaat. Je kunt vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@betersport.nl


            Klantreviews
            Betersport scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company