inSPORTline

inSPORTline is een Tsjechisch bedrijf wat een heel divers assortiment van producten aanbiedt: niet alleen fitnessapparatuur, maar ook diverse apparatuur of accessoires voor buitensport. inSPORTline bestaat sinds 1995 en is actief in verschillende Europese landen.

In 2007 begon inSPORTline met het aanbieden van producten buiten Tsjechië. Sindsdien is inSPORTline blijven groeien op de Europese markt. Betersport was het eerste Nederlandse bedrijf die de producten van inSPORTline aanbood in Nederland. In ons assortiment vind je dan ook een breed assortiment van inSPORTline producten, in meer dan 40 categorieën vind je ruim 100 verschillende sportartikelen.


Sinds 2020 is Betersport gestopt met het verkopen van nieuwe fitnessapparaten, krachtapparatuur en sportmaterialen van inSPORTline. In ons assortiment vind je nog enkele inSPORTline producten die wij in ons magazijn op voorraad hebben. Hier geldt echter voor: OP = OP .


Bekijk alle andere merken in ons assortiment


Crosstrainer

Insportline crosstrainer

Met 11 inSPORTline crosstrainers in ons assortiment is dit het tweede best vertegenwoordigde merk in deze categorie. Met dit breed aanbod is er voor ieders wat wil. Crosstrainers worden in het algemeen vooral met afvallen geassocieerd. Met de ergonomische houding die je standaard aanneemt op de crosstrainers van inSPORTline train je bijna al je spieren. Hierdoor is de crosstrainer niet alleen geschikt om af te vallen, maar ook om meerdere verschillende spieren tegelijkertijd te trainen.

In ons assortiment kun je crosstrainers vinden die geschikt zijn voor normaal thuis gebruik tot professioneel gebruik. Je hebt cross trainers met een hartslag indicatie, maar je kunt ook diverse crosstrainers met bluetooth koppelen aan een eigen borstband. Hiermee train je nog nauwkeuriger. De meeste crosstrainers van inSPORTline zijn voorzien met een vliegwiel aan de achterkant. Deze modellen zijn het meest bekend. Je vind in ons assortiment tevens 2 crosstrainers van inSPORTline met het vliegwiel aan de voorkant. Tot slot beschikken alle inSPORTline crosstrainers over een uitgebreid en eenvoudig te bedienen display.


Bekijk alle inSPORTline crosstrainersHometrainer/Recumbent bikes

hometrainer insportline

De hometrainer wordt voornamelijk gebruikt voor cardio training. Hierdoor is de hometrainer geschikt voor het verliezen van gewicht, alleen worden je core spieren hier niet direct intensief gebruikt. De hometrainer wordt daarom het vaakst gebruikt door de beginnende sporter of voor revalidatiedoeleinden.

inSPORTline verkoopt voornamelijk hometrainers voor thuis gebruik. Alle hometrainers zijn voorzien van een magnetisch weerstand systeem, waardoor de weerstand niveaus altijd exact dezelfde weerstand geven. Je hebt bij een hometrainer niet te maken met viltblokjes die vervangen moeten worden bij slijtage.


Momenteel hebben wij helaas geen InSPORTline hometrainers meer in ons assortiment.Loopbanden

insportline loopband

Regent het buiten of is het druk op de weg en voel je je daarom niet veilig tijdens het hardlopen? Dan is de loopband een goed alternatief. Loopbanden zorgen er ook voor dat je gewrichten minder zwaarbelast worden door hun dempende werking in het loopvlak. Ieder merk heeft hiervoor zijn eigen benaming; het gaat er uiteindelijk om hoeveel-voudig de demping van de loopband is.

inSPORTline heeft zich voornamelijk op het professionele segment loopbanden gericht. Tevens vind je in het assortiment van inSPORTline een loopband die geschikt is voor mensen die minder mobiel zijn of voor revalidatiedoeleinden: de inSPORTline Neblin. Deze loopband heeft extra lange armsteunen waardoor de loop- of wandelbeweging rustig opgebouwd kan worden. De andere loopbanden zijn geschikt voor sporters die willen afvallen of trainen voor een specifieke doelstelling.


Momenteel hebben wij helaas geen InSPORTline loopbanden meer in ons assortiment.Roeitrainer

Insportline roeitrainer

Met een roeitrainer kan je zeker zijn dat je hele lichaam getraind wordt. Met een roeitrainer boots je namelijk de roeibeweging na. Met een roeibeweging ontlast je de gewrichten, waardoor de kans op blessures veel lager is dan bij bijvoorbeeld een loopband. Je hebt de keuze uit 4 verschillende soorten weerstand mogelijkheden wanneer je een roeitrainer wilt aanschaffen: magnetisch weerstand, luchtweerstand, waterweerstand, en hydraulische weerstand. inSPORTline biedt roeitrainers met magnetische weerstand of met een combinatie van magnetische weerstand en luchtweerstand. Met prijzen van €225,00 tot €1150,00 kun je er zeker van zijn dat er een product beschikbaar is in de prijscategorie die jij zoekt.


Momenteel hebben wij helaas geen InSPORTline roeitrainers meer in ons assortiment.Spinningbike

Insportline spinning

Spinning wordt steeds populairder. Niet alleen tijdens spinningklassen in de sportschool, maar ook voor in huis. Er zijn diverse mogelijkheden om ook thuis onder begeleiding een spinningles te volgen, bijvoorbeeld met een 2 maanden gratis ClubVirtual bij aanschaf van een spinningfiets bij Betersport.

inSPORTline biedt spinningbikes met het doortrap systeem. Dit betekent dat je niet kunt stoppen met trappen en dat de fiets door blijft draaien. Hierdoor zul je meer en meer je grenzen gaan verleggen. De weerstand van de inSPORTline Kapara en inSPORTline Jota spinningfietsen kan aangepast worden door middel van een viltblokje wat tegen het vliegwiel aan schuurt en daardoor wordt het trappen juist zwaarder of lichter. De inSPORTline Atana is voorzien van een magnetisch weerstandsysteem: hoe dichter de magneet bij het vliegwiel staat, hoe zwaarder de spinningfiets trapt.


Momenteel hebben wij helaas geen InSPORTline spinningfietsen meer in ons assortiment.Home gym – Krachtstation – Cable Crossover

Cable crossover insportline

Met een home gym kun je op een paar vierkante meter bijna al je spieren trainen. Indien je op zoek bent naar een home gym en (semi)professioneel aan het sporten bent, kan het interessanter zijn om een home gym met een halterschijven als gewichten te nemen. Let wel op deze halterschijven zijn meestal niet bij inbegrepen.

inSPORTline concentreert zich voornamelijk op de thuismarkt met home gyms die alleen met steek gewicht werken. Hierdoor moet je oppassen en vooral aandacht besteden aan het bijgeleverde gewicht van de steekgewichten. Met een standaard verstelbaar zitvlak ben je er wel zeker van dat je home gym op je houding kunt aanpassen.


Vergelijkbaar met de home gym is de cable cross. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kun je met een cable crossover niet alleen je bovenlichaam trainen maar ook zeker het onderlichaam. Net zoals bij een home gym zijn er 2 soorten gewichten die gebruikt kunnen worden bij een cable cross over: steekgewichten en losse halterschijven.

Ook inSPORTline heeft zowel cable cross-overs met steek gewicht als met halterschijven in het assortiment. Met een belastbaarheid van 180 kg tot wel 680 kg is er voor ieder wat wils te verkrijgen.


Momenteel hebben wij helaas geen InSPORTline home gyms en krachtstations meer in ons assortiment.Dip/Power station

De Power Tower, pull up station, powerstation of dip station is een machine voor functionele training. Functionele training is een combinatie van krachttrainingen en stabiliteit. inSPORTline heeft zich in ons assortiment vertegenwoordigt met 4 power towers, deze zijn voor thuis gebruik of intensief thuis gebruik. Met een maximaal belastbaar gewicht kun je ook met gewichten trainen op deze apparaten. Het wordt wel aangeraden om niet op het maximum belastbaar gewicht van een product ook effectief te gaan trainen.


Momenteel hebben wij helaas geen InSPORTline Power stations meer in ons assortiment.Kleine Fitnessmaterialen

Behalve cardio-apparatuur en krachtstations biedt inSPORTline ook diverse fitnessaccessoires en hulpmiddelen. Zo heeft inSPORTline een uitgebreid assortiment aan crossfit materialen en aerobic materialen, zoals:

Klantreviews
Betersport scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company