BERG Trampolines

Het merk BERG Toys wil sinds het jaar 1985 kinderen inspireren tot actief buitenspeelplezier. Dit realiseren ze door het aanbod van skelters en trampolines die garantie bieden voor jarenlang speelplezier. BERG staat ervoor om altijd absolute topkwaliteit producten te leveren, waarbij kwaliteit en flexibiliteit centraal staan in het ontwikkelingsproces. Daarnaast houdt Berg voortdurend rekening met de veiligheid van alle producten zodat kinderen onbezorgd en ongeremd kunnen spelen.

In het assortiment van Betersport vind je BERG trampolines. Deze producten zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen, vormen (rond, rechthoekig en ovaal) en kleuren (grijs, groen, rood en zwart).


Bekijk direct » BERG trampolines

Voordelen Berg trampolines

Berg Toys vindt het erg belangrijk dat kinderen lekker kunnen buitenspelen, maar voornamelijk kunnen genieten van het buiten zijn. Om die reden heeft BERG in het assortiment alleen veilige en kwalitatieve trampolines die bij elke tuin passen. Zodat je als ouder zonder zorgen de kinderen kunt laten springen.

Het frame van de Berg trampolines is van uitstekende kwaliteit. Doordat zij het frame galvaniseren en poedercoaten zorgt BERG dat de trampolines roestbestendig zijn. Hierdoor gaan Berg trampolines jaren mee. Daarnaast hebben de trampolines een extra dikke beschermrand, waarbij de boven- en onderlaag van dik UV-resistent PVC is gemaakt. Dit zorgt voor extra veiligheid tijdens het springen.

In het assortiment van Berg zijn verschillende types trampolines verkrijgbaar, namelijk de Elite, Champion, Favorit en Sports lijn. In het assortiment van Betersport is de beste prijs/kwaliteit verhouding lijn verkrijgbaar, namelijk de Berg Favorit lijn.


Berg favorit trampoline

De Favorit lijn trampolines van Berg zijn van uitstekende kwaliteit door de dikke UV-resistent PVC beschermrand en door het extra stevig gegalvaniseerd frame. Daarnaast beschikt de Favorit lijn van BERG over lange GoldSpring Solo veren die erg flexibel zijn. De veren zijn van binnen en buiten gemaakt van een roestbestendige zinklaag. Dit zorgt ervoor dat jarenlang met veel plezier op de trampoline gesprongen kan worden.

De favorit lijn is in verschillende formaten te verkrijgen, zo is er keus uit een rechthoekige trampoline (Berg Ultim Favorit), ronde trampoline (Berg Regular Favorit) of ovale trampoline (Berg Grand Favorit). Ook is het mogelijk om te kiezen uit een trampoline op poten met de Berg Favorit Regular lijn of de Berg trampoline inground. De Favorit lijn geeft je de keuze om een groene of grijze trampoline te kopen. Berg trampolines zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen: van een kleine trampoline van 200 cm tot en met een Berg trampoline 430 cm.

Voor de Berg Favorit Regular trampolines wordt altijd een veiligheidsnet mee geleverd. Voor de Berg Favorit InGround trampolines heb je de keuze om te kiezen voor een model met veiligheidsnet en een model zonder veiligheidsnet.Top 3 BERG Trampolines


Berg Trampoline accessoires

Berg heeft in het assortiment naast trampolines ook diverse trampoline accessoires. Zo is er keuze uit afdekhoezen, ladders, framenetten en een verankeringssets.


Berg Trampoline afdekhoes

Wanneer de trampoline niet gebruikt wordt is het aan te raden een afdekhoes aan te schaffen. Deze hoes kan over de trampoline worden getrokken om de trampoline extra te beschermen tegen beschadiging, vocht of UV-straling. De afdekhoes is voornamelijk aan te raden bij Inground trampolines, aangezien deze ’s winters niet kunnen worden afgebroken.


Berg Trampoline ladders

Om ervoor te zorgen dat voornamelijk kinderen op een veilige en eenvoudige manier de trampoline kunnen beklimmen en aftreden, is er de mogelijkheid om een trampoline ladder aan te schaffen.


   Berg Trampoline framenetten

   Een trampoline frame net zorgt ervoor dat er niets of niemand meer onder de trampoline terecht kan komen. Er hoeft niet onder de trampoline gekropen worden om bijvoorbeeld speelgoed onder de trampoline vandaan te halen. Ook huisdieren kunnen er niet meer onder kruipen. Een trampoline framenet zorgt dus voor meer veiligheid.


   Verankeringssets

   Om eventuele problemen te voorkomen bij hevige wind en regen is een verankeringsset aan te raden. Hiermee zet je de trampoline extra stevig aan de grond vast door middel van haringen en (verstelbare) koorden.


     Klantreviews
     Betersport scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company