Adidas

Adidas logo

Al sinds 1949 is Adidas een van de grootste merken in de branche van sportartikelen en sportkleding. Het van oorsprong Duitse bedrijf is een begrip in de sportwereld en ontwikkelt, produceert en verkoopt de beste artikelen in vele sportcategorieën.


Ontstaan van Adidas

Adidas werd opgericht door de Duitser Adi Dassler. Op jonge leeftijd kreeg Adi het vak van schoenen maken geleerd van zijn vader en broer, die jarenlang in een schoenenfabriek werkten. Samen met zijn andere broer, Rudolf Dassler, richtte hij in 1924 de Gebrüder Dassler Schuhfabrik op. In deze fabriek ontstond het ontwerpen en produceren van sportschoenen, die in 1928 tijdens de Olympische Spelen in Amsterdam gedragen werden door verschillende sporters. Na onenigheid tussen de broers ging Adi alleen verder en besloot hij in 1949 om de naam van het bedrijf te veranderen in Adidas.

Adidas staat erom bekend dat het zich telkens op een nieuwe markt stort. Waar Adidas tot 1963 nog alleen maar sportschoenen produceerde, ontwikkelt het merk tegenwoordig de meest gevarieerde artikelen in de markt van sportartikelen. Ook in duurzaamheid, mode, cultuur en de muziekwereld is Adidas een grote naam.


Adidas boksartikelen bij Betersport

In het Betersport assortiment vind je Adidas voornamelijk in de categorie van boksartikelen. Het assortiment van Adidas boksartikelen bestaat uit (kick)bokshandschoenen, bokszakken en diverse soorten boksbescherming.


Adidas (kick)bokshandschoenen

Adidas (kick)bokshandschoenen zijn niet meer weg te denken in de bokswereld. Adidas produceert al jarenlang kwalitatief uitstekende (kick)bokshandschoenen. De Speed-serie is de grootste en belangrijkste bokshandschoenenserie van Adidas. Deze serie kent een 50, 100 en 175 variant. Hierbij geldt dat de Adidas Speed 175 van de beste kwaliteit is, gevolgd door de 100 en de 50.

De Hybrid bokshandschoenen van Adidas staan bekend als uitstekende (kick)bokshandschoenen voor de beginnende vechtsporter. Door de meerlaagse padding worden stoten optimaal gedempt, en zijn de handen goed beschermd. Verder vind je in het assortiment van Betersport nog Adidas bokszakhandschoenen en Adidas MMA-handschoenen, maar ook speciale bokshandschoenen voor kinderen en bokshandschoenen voor dames.

Bekijk » Alle Adidas (kick)bokshandschoenen

€ 79,95 € 89,95

    Adidas bokshandschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Welke maat het beste bij jou past en hoe je erachter komt wat de verschillende maten zijn, lees je in het artikel over maten van bokshandschoenen.

    Adidas bokszakken

    € 94,95 € 99,95

     De bokszakken van Adidas zijn perfect voor diverse bokszaktrainingen. Van het trainen voor een beter uithoudingsvermogen tot de training waarbij techniekverbetering centraal staat, de Adidas bokszakken bieden je de gewenste stevigheid.

     Bekijk » Alle Adidas bokszakken


     Adidas boksbescherming

     Adidas heeft verschillende soorten boksbescherming op de markt gebracht, namelijk: bandages, binnenhandschoenen, gebitsbeschermers, kruisbeschermers en scheenbeschermers.

     De Adidas bandages zijn er in diverse kleuren. De bandages zijn voorzien van een duimlus om ze makkelijk aan te brengen en zijn licht rekbaar. De Adidas bandages van 455 centimeter zijn geschikt voor mannenhanden. In plaats van bandages kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van binnenhandschoenen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor er voor iedereen de juiste binnenhandschoen verkrijgbaar is. Zorg ervoor dat je altijd bandages of binnenhandschoenen draagt bij het (kick)boksen.

     De scheenbeschermers van Adidas zorgen voor de ideale protectie tijdens je vechtsporttraining. Adidas biedt diverse scheenbeschermers aan met verschillende kleuren en kwaliteit. Zo is de Adidas Good perfect voor de beginnende vechtsporter, terwijl de Adidas Hybrid Super Pro de ideale scheenbeschermer is voor de professionele vechtsporter die harde trappen te verduren krijgt.


      € 11,95 € 12,95

        Om je gebit, tandvlees en kaak zo optimaal mogelijk te beschermen is het belangrijk dat je een goed bitje hebt. In het assortiment vind je zowel enkele als dubbele gebitsbeschermers van Adidas. De dubbele gebitsbeschermers zitten om je boven- en ondertanden, en bieden hierdoor meer bescherming. Een andere must tijdens het vechtsporten is een kruisbeschermer, ook wel tok genoemd.

        Klantreviews
        Betersport scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company