Vacature Flexibele hulpkracht Customer Service

Voor uitbreiding van onze Customer Service afdeling zijn wij op zoek naar flexibele hulpkrachten. Zoek jij nog een (bij)baan in een sportieve sector en kun jij ons vaste team ondersteunen, dan zijn we op zoek naar jou! Als flexibele kracht ben jij inzetbaar waar nodig. Dit kan overdag, in de avond, het weekend of tijdens vakanties zijn.

customer service Betersport


Hoe ziet je dag eruit?

Rond 08:30 start jij je werkdag en je begint uiteraard met een goede kop koffie of thee. Wat staat er vandaag op de planning? Je zoekt je werkplek op en overlegt even met de collega’s die op kantoor zijn. Wat is er de afgelopen dagen gebeurd en zijn er nog belangrijke zaken waar jij van op de hoogte moet zijn.

Als eerste neem je even een kijkje in je mailbox en je ziet dat ze jouw hulp vandaag hard nodig hebben. Je gaat dan ook direct aan de slag waardoor je binnen no-time al enkele klanten goed hebt kunnen helpen. Of dit nu vragen over producten, levertijden of bestellingen zijn, jij kunt al deze klanten helpen. Nog voordat je het in de gaten hebt, is het tijd om even een break te nemen en je daagt iemand uit voor een potje tafelvoetbal of tafeltennis.

In de middag ziet het er goed uit, maar loop je tegen een probleempje aan waar jij het antwoord niet direct op weet. Geen probleem! Tal van collega’s staan klaar om jou hiermee te helpen. Weer een probleem opgelost én jij kunt dit de volgende keer makkelijk in je eentje af. Als het einde van de dag nadert, bedenk je dat er een aantal belangrijke zaken zijn die opgevolgd moeten worden. Jij bent er morgen in de avond pas weer, dus je draagt dit over aan een collega. Op deze manier zorg jij er voor dat de klant alsnog tijdig het antwoord krijgt waarop ze gehoopt had.


Wie ben jij?

Je bent communicatief sterk en je bent klantgericht. Iedere klant die bij jou binnen komt, weet dat hij de juiste persoon aan telefoon heeft. Als flexkracht ben je flexibel inzetbaar en kun je overdag, in de avond of in de weekenden bijspringen naast bijvoorbeeld je opleiding. Ervaring of studie in de richting van Customer Service of Sales is een pre.


Wie wij zijn?

Wij zijn Betersport, ruim 15 jaar dé specialist op het gebied van fitnessapparatuur en sportartikelen voor thuisgebruik. Ons assortiment bestaat uit cardio-apparatuur, krachtapparatuur, overige (kleine) fitnessartikelen, maar ook (buiten)sportartikelen zoals trampolines en tafeltennistafels. Voor elke prijsklasse en gebruikersniveau bieden we een passend apparaat of artikel. Wij zijn actief in de e-commerce en verzorgen zowel de B2C-verkoop van onze eigen merken Focus Fitness, Senz Sports en Fitbike, als de retail van een aantal andere grote sportmerken.

We groeien hard waardoor jouw functie een toevoeging is op ons huidige personeelsbestand. Bij goed functioneren gaan we dan ook graag voor lange tijd met elkaar door waardoor je onderdeel wordt van ons hechte Betersport team. Ons jonge team staat bekend om de prettige werksfeer en staat altijd open voor een goede grap. Daarnaast zijn we als team ontzettend ambitieus en echte winnaars.


Wat bieden wij?

 • Een contract gebaseerd op 0-uren
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Salaris is afhankelijk van leeftijd, opleidingsniveau en opgedane werkervaringen
 • Aanschaf van al onze items tegen inkoopprijs (voor al je goede voornemens)
 • Collectieve pensioenregeling, reiskostenvergoeding vanaf een afstand van 10km
 • Mogelijkheid tot eindejaarbonus
 • Een gezellige werksfeer met jonge collega’s waarmee we iedere vrijdag afsluiten met een glaasje wijn of een flesje bier.

Wat vragen wij van jou?

 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent service- en oplossingsgericht en denkt graag mee
 • Je neemt zelfstandig beslissingen en neemt verantwoordelijkheid

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature of wil je graag meer weten? Stuur dan je CV naar Bryan Reinders (bryan@betersport.nl). Hopelijk zien we je snel bij ons op kantoor in Panningen!