Focus Fitness: hét Nederlandse fitnessmerk

Focus Fitness en FitBike zijn twee merken die steeds belangrijker worden binnen de fitnessbranche. Maar wat is nu de connectie met Betersport?

Betersport is de eigenaar van twee eigen merken die gespecialiseerd zijn in fitnessapparatuur, namelijk de merken Focus Fitness en FitBike. Met deze twee merken maakt Betersport het mogelijk om, tegen een scherpe prijs, kwalitatief hoogwaardige fitnessapparatuur aan te bieden voor ieders wensen! Van rustig wandelen op de loopband Focus Fitness Jet 2 tot zeer intensief trainen op de spinningfiets FitBike Race Magnetic Pro. Betersport heeft voor zowel (intensief) thuisgebruik als (semi-)professioneel gebruik het juiste fitnessapparaat in huis!

De merken Focus Fitness en FitBike zijn beide al jaren in omloop. In de afgelopen tijd zijn de merken gegroeid, nog aantrekkelijker en nog bekender geworden. De consumenten zijn erg tevreden over deze artikelen, hierdoor krijgen deze fitnessartikelen hoge scores toegekend op zowel onze eigen websites als op bekende reviewsites.


Focus Fitness

Het merk Focus Fitness focust zich op de volgende productcategorieën:Focus Fitness Crosstrainers

De crosstrainers van Focus Fitness zijn te herkennen aan de benaming ‘Fox’. Het instapmodel onder de crosstrainers is de Focus Fitness Fox 3. De Fox 3 is uitermate geschikt voor de beginnende sporter die enkele keren per week thuis wil sporten. Wil je iets vaker of intensiever trainen? Kies dan voor de Focus Fitness Fox 5.

4.5 (27 reviews)
 

Voor 19:00 besteld morgen in huis

€ 375,00 € 499,00

  De Focus Fitness Fox 4 is het instapmodel onder de front-wheel crosstrainers. Voor de specificaties van de crosstrainers wordt de Fox 4 verkocht voor een zeer gunstige prijs.

  Dankzij de goede prijs-kwaliteit hebben de Focus Fitness Fox 3, Fox 3 iPlus, Fox 4, Fox 5 en Fox 5 iPlus een of meerdere keren een Review Awards van Kieskeurig.nl gewonnen.

  Crosstrainers voor (semi-)professioneel gebruik vind je in de Senator-lijn. De degelijke kwaliteit van deze front-wheel crosstrainers zorgen ervoor dat de crosstrainers zwaar en intensief belast kunnen worden. Bovendien is de Senator crosstrainer, net als de Fox 3 en Fox 5, te verkrijgen in iPlus-crosstrainer. Deze crosstrainers worden geleverd met interactieve trainingsmodule. Hierdoor kun je de crosstrainer koppelen met een tablet en kun je, met behulp van bluetoothverbinding, extra trainingsprogramma’s volgen.


  Bekijk alle Focus Fitness Crosstrainers


  Focus Fitness Loopbanden

  4.6 (23 reviews)
   

  Voor 19:00 besteld morgen in huis

  € 449,00 € 565,00

   De Focus Fitness loopbanden worden aangeduid met de benaming ‘Jet’. Het instapmodel onder de loopbanden is de Focus Fitness Jet 2. De Jet 2 is uitstekend voor de beginnende sporter die enkele keren per week thuis wil wandelen of rustig hardlopen. Dankzij de gunstige prijs wordt de Focus Fitness Jet 2 loopband ook wel gebruikt voor revalidatie doeleinden. Wil je echter iets intensiever hardlopen? Kies dan voor de Focus Fitness Jet 5, Jet 7 of Jet 9 iPlus Deze loopbanden hebben een breder loopvlak. Hierdoor hoef je minder op te letten waar je loopt, wat je looptraining ten goede komt. De Focus Fitness Jet 9 iPlus is zeer intensief te gebruiken door meerdere personen. Bovendien is de Jet 9 iPlus iets zwaarder van gewicht, waardoor de loopband stabieler blijft staan bij intensieve trainingen.

   Net als bij de crosstrainers vind je ook een loopband in de Senator-lijn: de Focus Fitness Senator iPlus loopband is geschikt voor semi-professionele doeleinden.

   Diverse Focus Fitness loopbanden zijn in de prijzen gevallen bij Kieskeurig.nl. Zowel de Jet 2, Jet 5, Jet 7 en Jet 9 iPlus hebben een of meerdere Review Awards gewonnen dankzij positieve recensies.


   Bekijk alle Focus Fitness Loopbanden


   Focus Fitness Roeitrainers


   4.6 (22 reviews)
    

   Voor 19:00 besteld morgen in huis

   € 425,00 € 499,00

    Focus Fitness roeitrainers worden benoemd met de naam ‘Row’. Je vindt in het assortiment van Focus Fitness twee verschillende roeitrainers. Het instapmodel van de roeitrainers is de Focus Fitness Row 2. Deze roeitrainer is bedoeld voor thuissporters die een of twee keer per week thuis willen trainen. Vanwege de gunstige prijs is de Row 2 een uitstekend model om te beginnen met conditie of spieren opbouwen.

    Een uitgebreider model is de Focus Fitness Row 3. De Row 3 is een populair fitnessapparaat: al diverse keren heeft deze roeitrainer een Review Award gewonnen bij Kieskeurig.nl.


    Bekijk de Focus Fitness Roeitrainers


    Focus Fitness Home Gyms en Focus Fitness krachtapparatuur

    4.9 (23 reviews)
     

    Voor 19:00 besteld morgen in huis

    € 599,00 € 875,00

     Voor de krachtsporters heeft Focus Fitness een eigen lijn krachtapparatuur op de markt gebracht. Je vindt in de Home Gym Focus Fitness Unit 2, Focus Fitness Unit 4 en Focus Fitness Unit 6 een complete sportschool voor thuis. Hierbij is de Unit 2 het instapmodel. De Focus Fitness Unit 4 wordt geleverd met extra accessoires en 20 kg aan extra trainingsgewicht. De Focus Fitness Unit 6 is de meest uitgebreide home gym. De Focus Fitness Unit 6 beschikt over een kwalitatief sterk kabelstation met trainingsstangen en een zitting die in posities verstelbaar zijn. Bovendien heeft de Unit 6 meerdere keren een Review Awards gewonnen bij Kieskeurig.nl.

     4.8 (2 reviews)
      

     Voor 19:00 besteld morgen in huis

     € 149,95

      Een ander populaire categorie krachtapparaat in het assortiment van Focus Fitness zijn de trainingsbanken. De Focus Fitness Force 5 is een vlakke trainingsbank en de Force 10 is een verstelbare trainingsbank. Beide trainingsbanken zijn geschikt voor (intensief) thuisgebruik en belastbaar met minimaal 200 kg.

      Een stuk uitgebreider is de halterbank Force 50. Deze Force 50 bevat een in hoogte verstelbare rugleuning en zitting en wordt geleverd inclusief spotters (haltersteunen). Het stalen frame en hoogwaardige kwaliteit zorgen voor extra stabiliteit en stevigheid.

      Verder vind je in het krachtassortiment van Focus Fitness nog een Squat Rack (Focus Fitness Force 8) en een Power Tower (Focus Fitness Force 7).


      Focus Fitness Halters en gewichten

      4.9 (5 reviews)
       

      Voor 19:00 besteld morgen in huis

      € 10,95 € 15,95

       Behalve voor cardio-apparatuur en krachtapparatuur kun je bij Focus Fitness ook terecht voor kleine fitnessmaterialen. Dankzij de goede prijs-kwaliteit verhouding zijn productgroepen als Dumbbells, Kettlebells en halterschijven populair onder de thuissporters.

       Verder vind je in het assortiment van Focus Fitness onder andere fitnessmatten, yoga-artikelen, balanstrainers, steppers en slam ballen.

       Klantreviews
       Betersport scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company