Focus Fitness en FitBike

Focus Fitness en FitBike zijn twee merken die steeds belangrijker worden binnen de fitnessbranche. Maar wat is nu de connectie met Betersport?

Betersport is de eigenaar van twee eigen merken die gespecialiseerd zijn in fitnessapparatuur, namelijk de merken Focus Fitness en FitBike. Met deze twee merken maakt Betersport het mogelijk om, tegen een scherpe prijs, kwalitatief hoogwaardige fitnessapparatuur aan te bieden voor ieders wensen! Van rustig wandelen op de loopband Focus Fitness Jet 2 tot zeer intensief trainen op de spinningfiets FitBike Race Magnetic Pro. Betersport heeft voor zowel (intensief) thuisgebruik als (semi-)professioneel gebruik het juiste fitnessapparaat in huis!

De merken Focus Fitness en FitBike zijn beide al jaren in omloop. In de afgelopen tijd zijn de merken gegroeid, nog aantrekkelijker en nog bekender geworden. De consumenten zijn erg tevreden over deze artikelen, hierdoor krijgen deze fitnessartikelen hoge scores toegekend op zowel onze eigen websites als op bekende reviewsites.

Focus Fitness

Het merk Focus Fitness focust zich op de volgende productcategorieën:

FitBike

Het merk FitBike focust zich op volgende productcategorieën: