Nog meer outdoor: voetbaldoelen en -rebounders

Voetbaldoelen

Na de komst van de nieuwe categorie Trampolines zijn we verder gegaan met de uitbreiding van ons assortiment van buitensport- en outdoorproducten. Sinds kort vind je namelijk voetbaldoelen en rebounders in ons assortiment.


Een voetbaldoel of voetbalgoal is bij de meesten wel bekend en is niet alleen populair voor de kinderen, maar ook bij vaders en opa's. Een voetbaldoel bestaat uit een frame en een opvangnet en daarin hebben we veel verschillende soorten en maten: opvouwbaar, groot, klein, officiële wedstrijdformaten, inclusief schietgaten; je kunt het zo gek niet bedenken. Voorlopig vind je in ons assortiment voetbaldoelen van Renox, Exit en Insportline.


Tegenwoordig zie je ook steeds meer rebounders. Een rebounder is een voetbalgoal die de bal direct terug kaatst. Het is bij een rebounder van belang om erg precies te schieten, zodat de bal op een aangename manier aan te nemen is.


Niet alleen bij voetbal, ook bij andere balsporten kan een rebounder goed van pas komen. Rebounders worden ook wel gebruikt bij handbal, waterpolo en volleybal. In ons assortiment vind je rebounders van de merken EXIT en Renox.

Benieuwd naar ons volledige assortiment?

Klantreviews
Betersport scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company