Tafeltennissen met Betersport

tafeltennistafels

We zijn druk bezig met de uitbreiding van ons assortiment. Onlangs hebben we de productgroepen Trampolines en Voetbaldoelen geïntroduceerd en sinds kort mogen we daar een nieuwe categorie aan toevoegen: tafeltennistafels!


Een tafeltennistafel staat ook wel bekend als pingpongtafel en is niet alleen populair als sport, maar ook als vrijetijdsbesteding. Met de komst van tafeltennistafels hopen we weer nieuwe mensen aan het sporten te krijgen. Tafeltennis is namelijk erg populair als vrijetijdsbesteding voor kinderen. Daarnaast wordt de tafeltennistafel steeds populairder bij bedrijven en zien we de tafeltennistafel vaak terug in de kantine van kantoren: werknemers wisselen hun kantoorbaan af met een potje tafeltennis in de pauze.


Bijna al onze tafeltennistafels hebben officiële wedstrijdafmetingen en zijn inklapbaar. Daarnaast maken we onderscheid tussen tafeltennistafels die geschikt zijn voor indoorgebruik en tafeltennistafels voor outdoor gebruik. Je vindt in ons assortiment pingpongtafels van de merken Kettler en inSPORTline. Tevens bieden we uiteraard bijbehorende tafeltennisaccessoires aan, zoals tafeltennisbatjes, pingpongballen, batjestassen en een beschermhoes.


Benieuwd naar ons volledige assortiment?

Klantreviews
Betersport scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company