10x Best Reviewed: FitBike Ride 5

Elke maand reikt Kieskeurig.nl voor elke categorie een Kieskeurig Award uit voor het product met het hoogste gemiddelde reviewcijfer. In november heeft de Hometrainer FitBike Ride 5 deze award voor de 10e keer gewonnen! Hier zijn wij natuurlijk erg trots op!


FitBike Ride 5

Met een gemiddelde 8,5 uit meer dan 200 reviews is deze hometrainer verreweg de meest populaire thuisfiets binnen de categorie. Een greep uit de beoordelingen:


Bas
Mooie vormgeving, meer dan genoeg programma’s met een duidelijk scherm. Door het zware vliegwiel en de electronica fietst deze hometrainer perfect.


Koos
Mooie hometrainer, makkelijk in elkaar te zetten en binnen 1 dag geleverd. Makkelijk in gebruik, fietst lekker licht en ook makkelijk instelbaar. Tevreden met deze aankoop.


Gilbert
Werkt nog beter dan ik had verwacht. Het is verbluffend hoe soepel en geruisloos het trappen gebeurt zelfs met een stevige aanpassing van de moeilijkheidsgraad. Het toestel lost al mijn verwachtingen in en overtreft ze.


Netty
Nadat ik mijn heup gebroken had en geopereerd, was ik toe aan revalidatie. De FitBike Ride 5 – Hometrainer is voor mij een geweldige ondersteuning om weer top fit te worden!!! Na revalidatie wil ik zeker mijn conditie op pijl houden met de FitBike Ride 5 – hometrainer.


Bedankt voor al jullie mooie woorden en positieve reacties: op naar de volgende 200 reviews!


4.9 (59 reviews)
 

Voor 19:00 besteld morgen in huis

€ 325,00 € 439,00

    Klantreviews
    Betersport scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company