Boksen met Betersport

Nieuw: Boksen met Betersport

Bokshandschoenen

Omdat wij bij Betersport jou graag een zo breed mogelijk scala aan producten wil aanbieden, zijn we constant bezig met het toevoegen en ontwikkelen van nieuwe producten en productcategorieën. Eerder in 2020 voegden we de wielersportcategorie en de categorie met sportvoeding al toe. Onlangs hebben we met trots onze nieuwe productcategorie mogen lanceren: Boksen!

Onder aanvoering van de in Nederland geboren boksers Rico Verhoeven en Badr Hari is (kick)boksen bezig met een opmars in Nederland. Zowel in wedstrijdvorm als in trainingsvorm wordt er steeds vaker gebokst. Door te boksen wordt je conditie verbeterd, leer je jezelf verdedigen, ontwikkel je spierkracht en techniek én train je jouw reactievermogen.


Merken bokshandschoenen

In de productgroep boksen vind je boksartikelen van onder andere Adidas, Super Pro en Everlast.

Adidas is een van de grootste merken in de branche van sportartikelen en ontwikkelt kwalitatief uitstekende boksartikelen. Super Pro is sinds 1978 een bekende naam in de zowel de nationale als internationale bokswereld. Het Nederlandse merk is ontstaan en ontwikkeld door de beste (kick)boksers en (kick)bokstrainers. Everlast heeft met ruim 110 jaar ervaring in het ontwikkelen van boksartikelen wereldwijde faam. Van Canelo Álvarez tot Sugar Ray Robinson en van Jack Dempsey tot Benson Henderson, allen leverden ze prestaties van wereldformaat met handschoenen van Everlast.

In de nieuwe bokscategorie vind je een divers aanbod aan boksartikelen. Zo vind je diverse soorten bokshandschoenen. Van reguliere bokshandschoenen en MMA-handschoenen, tot kinderhandschoenen en speciale bokshandschoenen voor dames. Maar we hebben ook bokszakken, stootkussens en bescherming. Onder bescherming verstaan we bandages, binnenhandschoenen, gebitsbeschermers, kruisbeschermers en scheenbeschermers. Bij Betersport kun je vanaf nu dus terecht voor je gehele boksuitrusting!


Populaire artikelen


   € 31,00 € 34,95


    Klantreviews
    Betersport scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company