Allround Magazijnmedewerker

Vacature Allround Magazijnmedewerker

Wil jij werken voor een groeiend en dynamisch e-commerce bedrijf en heb jij de drive om samen met een team van jonge, enthousiaste en gezellige collega’s Betersport iedere dag te verbeteren? Dan zoeken wij jou!


Hoe ziet je dag eruit?

Rond de klok van 08:30 loop je het kantoor in Panningen binnen. Je begint de dag met een lekkere bak koffie en bespreekt samen met je collega’s het afgelopen weekend. Tijd om te beginnen, veel te doen vandaag! Het is maandag, dus alle bestellingen van het weekend moeten de deur uit. Jouw dag begint met het orderpicken van bestellingen met grote fitnessapparatuur. Geen probleem natuurlijk, je pakt de elektrische pompwagen en gaat aan de gang.

Voor je het weet is het alweer tijd voor de eerste pauze. Je bent aardig opgeschoten en pakt direct een nieuwe stapel orders om na de pauze mee door te gaan. Eerst even een frisse neus halen met je medecollega’s of een potje tafelvoetbal of tafeltennis. In de middag wordt er gevraagd of je tussen het orderpicken door even een gedeelte van de stellingen kunt opruimen en enkele artikelen van locatie wilt wijzigen. Samen overleg je welke locaties het beste passen voor de net ontvangen goederen en je gaat ermee aan de slag. Tevens valt je op dat je collega zijn orders niet verwerkt krijgt, je schiet te hulp en samen zorgen jullie ervoor dat onze klanten toch hun bestelling op tijd in huis krijgen!

Je kijkt op je horloge en ziet dat het alweer 17:00 is, de eerste werkdag van de week zit er alweer op! Je bekijkt de planning even en ziet dat je morgen staat ingepland voor de avonddienst, wat betekent dat je pas in de middag begint met werken. Je sluit je werkplek af en wenst iedereen een fijne avond.


Wie ben jij?

Je bent een aanpakker, stilzitten is voor jou niet weggelegd! Je bent graag in contact met je negen andere, Nederlands sprekende logistieke collega’s en voelt je op je plek in een hardwerkende groep met een gezonde lading humor. Met jouw enthousiasme en energie loop je iedere dag met een glimlach het magazijn binnen. Je fysieke gesteldheid is goed waardoor het aanpakken van artikelen met wat meer gewicht geen probleem is. Daarnaast ben je leergierig en geïnteresseerd in de logistieke processen.


Wie wij zijn?

Wij zijn Betersport, ruim 15 jaar online aanbieder van vele sportartikelen. Wij geloven dat elke (thuis)sporter zijn of haar persoonlijke doelen kan halen met de juiste materialen en een steuntje in de rug door persoonlijke gebruiks- en trainingstips. Want persoonlijke doelen heeft iedereen, zelfs als je denkt dat je er (nog) geen hebt. Met onze unieke, eigen merken hebben wij zelf de touwtjes in handen als het gaat om design en kwaliteit. En dan hebben we het niet over battle ropes of springtouwen, maar over de figuurlijke touwtjes. Je kent ze wel. Daarmee blijven we werken aan een uitgebreid en gevarieerd assortiment voor sporters van verschillende niveaus, met verschillende wensen en met een verschillend budget. We willen niet opscheppen, maar we hebben écht voor ieder wat wils.

Ons hechte en jonge Betersport team bestaat uit ambitieuze professionals. We durven iedere dag uitdagende keuzes te maken om het beste uit de markt en elkaar te halen. Wanneer we weer mogen, drinken we vaak op vrijdag een biertje of glaasje wijn om het weekend in te luiden!


Wat bieden wij?

 • Een contract op fulltime basis (maandag t/m vrijdag)
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Salaris is afhankelijk van leeftijd, opleidingsniveau en opgedane werkervaringen
 • Aanschaf van al onze items tegen inkoopprijs (voor al je goede voornemens)
 • Collectieve pensioenregeling, reiskostenvergoeding vanaf een afstand van 10km
 • 25 vakantiedagen waarin we je helemaal met rust laten
 • Mogelijkheid tot eindejaarbonus
 • Uitzicht op een vast dienstverband
 • Een gezellige werksfeer met jonge collega’s waarmee we - zodra het weer mag - iedere vrijdag afsluiten met een glaasje wijn of een flesje bier.

Wat vragen wij van jou?

 • Ervaring in de logistiek en de werkprocessen
 • Ervaring in een logistieke B2C (e-commerce) omgeving is een pré
 • Een echte teamplayer met de drive om te verbeteren
 • Een certificaat voor een EPT of Reachtruck is een pré. Zo niet, dan gaan we hier samen mee aan de slag!

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature of wil je graag meer weten? Reageer dan snel op deze vacature en stuur je CV en motivatie naar Joep van de Ven (joep@betersport.nl). Hopelijk zien we je dan snel bij ons op kantoor in Panningen!